reklamprodukter butiker – Kvalitet Logo Produkter 2017

I en värld av reklamprodukt butiker, det finns massor av företag som är villiga att ta dina pengar i utbyte mot bylte som svingar företagets logotyp eller konstverk. Men för att rangordna i toppskiktet av PR återförsäljare, behöver ett företag ett brett utbud av kvalitetsprodukter, bra service och en webbplats som gör det enkelt för kunderna att hitta vad de vill. Kvalitet Logo Produkter (QLP) visas på våra tio recensioner eftersom det har var och en av dessa ingredienser.

Sammanfattning

QLP erbjuder alla tryckeritjänster du förväntar dig av ett företags gåva butik, inklusive broderi, screentryck, fotoutskrifter och gravyr. Baserat på de prover som vi fått, är utskriften utmärkt kvalitet och inom branschstandard prissättning. Av en slump ditt företag inte har en officiell logotyp eller lämpliga konstverk, kommer Quality Design Logos arbetar med dig att designa branding för avtryck på din beställning, och dessa grundläggande grafisk design tjänster erbjuds kunder utan kostnad.

Företaget erbjuder en 110% prissättning match på Reklam Specialties Institute produkter av samma märke, namn, storlek, färg och avtryck. Gratisprover finns också. Navigera till den produkt du funderar på och på den stora blå “gratisprov” -knappen. QLP erbjuder rush order och garanterade leveranser. Om du kolla in deras specialerbjudanden, gratis rush order och fri frakt är ofta tillgängliga.

Den QLP webbplats är så väl utformad och så funktionell som en reklamprodukt butik kan vara med sina tusentals produkter. Navigation är lätt, prissättning visas tydligt och setup avgifter är transparenta. Medan QLP webbplats faktiskt tillhandahåller stjärnmärkta kundbetyg och recensioner, dessa är inte uppenbara förrän du klickar på produkten och sedan gå till en översyn avsnitt. Att kunna se och jämföra dem på produktgruppen nivå, som du kan med många andra produkter, skulle vara mer användbar.

Telefon, e-post och chatt är alla lättillgängliga genom kvalitets Logo Produkter hemsida. QLP garanterar total tillfredsställelse. Om din mässa giveaway eller ett annat objekt ser annorlunda ut eller anländer skadade eller för sent, kommer den här tjänsten nytryck din beställning. Kontrollera försändelsen så snart det anländer men eftersom företagets policy anger att inga produkter kan returneras efter 15 arbetsdagar och att order på mer än $ 1000 kommer att bli föremål för behandling och transaktionsavgifter.

Det som skiljer kvalitet logotyp produkter bortsett från resten av PR-varor industrin är den vård som går in varje beställning. Från garanterad tillfredsställelse garanterade leveranstider, kommer din noggrant utbildad kund representant se till att du får de produkter och den service du förväntar dig från en reklamprodukt butik.