riskokare – Black & Decker 12-Cup 2017

Black & Decker 12-Cup riskokaren är den enda elektriska riskokaren Black & Decker erbjuder som har en cool-touch potten. Denna one-touch ris ångbåt är ett bra val för en grundmodell.

Det yttre skalet av Black & Decker 12-Cup har en snygg, rostfritt stål-design. Denna riskokare har en avtagbar och diskmaskinssäkra nonstick matlagning skål. Skålen kan hålla upp till 6 koppar okokt ris och ger 12 koppar genomkokt.

Den svarta locket låses på plats, och det finns en kondens catcher att samla fukt medan riset värmer. Locket har även en slitstark handtag som gör denna riskokare lätt att transportera. Kontrollpanelen har en minimalistisk känsla. Det finns en omkopplare som startar matlagning, och maskinen växlar automatiskt för att värma när riset är klart.

Denna modell levereras med en stor, vit ångbåt korg, tillsammans med en mätning skål och en servering sked. Ångaren Funktionen kan användas antingen när du lagar mat ris eller som en fristående ångbåt. Black & Decker 12-Cup kan också vara fyllda utan att oroa dig för ytterligare röra eller inkonsekvent matlagning. Till skillnad från mer grundläggande modeller, kommer du inte få olika resultat från ris på botten och ris i mitten av potten.

Liksom andra cool-touch-ris spisar, kan du inte styra när den beslutar att byta till varma, och du kan bara stänga av modellen helt genom att dra den. Medan modellen tenderar att göra ett bra jobb med vitt eller basmatiris, kan andra riskornen svampiga, och det enda sättet att förlänga tillagningstiden är genom att koppla riskokaren, ansluta den igen och vända tillbaka till Cook läget.

Black & Decker 12-Cup Riskokare är inte det mest bekväma modellen, och det kommer inte med en massa extra funktioner eller funktioner. Däremot kommer det att ge dig med genomgående väl förberedda ris. Dess robusta handtag högst upp är ett bra komplement inte erbjuds av andra riskokare i samma prisklass, och rostfritt stål yttre skalet är tilltalande för ögat och lätt att rengöra.