utomhus högtalare – Yamaha NS-AW592

Föra din musik utanför inte längre kräver en förlängningssladd eller ett öppet fönster. Yamaha NS-AW592 är en annan kvalitet utomhus ljud produkt från Yamaha. Dessa alla väder utomhus högtalare kan enkelt monteras på utsidan av ditt hem och är i stånd att producera tillräckliga ljud. Detta är en bra produkt att äga, men jämfört med de andra externa högtalare i vår granskning, det är bara genomsnittliga.

Sammanfattning

NS-AW592 använder en två-vägs akustisk upphängning design för att producera ljud. En enda 6,5-tums baskon är i varje enhet för mellanregister och lägre frekvenser. Denna kon är också vattentät. För de högre frekvenserna, har varje utomhus högtalare en 1-tums belagd soft dome tweeter. Diskanten är också vätskekylda för att förhindra överhettning under användning. Även om förarna är resistenta mot vatten, är det alltid bra att peka enheten nedåt så att vatten inte slå i högtalarna.

Monteringsfästen medföljer NS-AW592. Dessa fästen gör att du kan placera varje enhet så att du kan få det bästa ljudet fördelningen över din gård. De kommer också med gummifötter, om du vill placera dem på en hylla. Dessa inomhus / utomhus högtalare kan placeras på sin sida eller upprätt, beroende på det utrymme du har.

Yamaha NS-AW592 väger endast cirka fem pounds, så det bör fästa vid sidan av ditt hem utan problem. Du bör alltid montera utomhushögtalare på en solid bit av trä eller sten, som även lättviktskonstruktioner tynger aluminium sidospår efter en viss tid. Den mäter över 13 inches hög, men det bara är 8 inches bred och 7 inches djup. Den långa, magra design ger dem nästan intryck av en bullhorn.

Dessa har också en hög effekttålighet. Kraftkällan behöver pumpa minst 50 watt till förarna för att få tillfredsställande ljud. Detta är något högre än några av de andra modellerna vi granskat. Men de är också kunna hantera högre effekt under en längre tid än andra modeller. Dessa utomhushögtalare kan hantera upp till 150 watt utan skador.

Frekvenssvaret för den NS-AW592 är 55Hz till 20kHz. Den genomsnittliga mänskliga örat endast kan höra toner från 20Hz till 20kHz. De flesta utomhushögtalare kan bara spela runt 60Hz, så 55Hz är ett steg längre än genomsnittet. Å andra sidan, kan några av de andra modellerna spela frekvenser över 20kHz. Frekvenser över 20kHz är ohörbara för det mänskliga örat, men de innehåller övertoner och andra överljuds toner att berika ljudupplevelse. Denna enhet är inte att spela dessa toner. De har också en känslighet på 88dB, vilket är bättre än de andra Yamaha produkter i vår granskning, men det är bara genomsnittliga jämfört med andra modeller.

Yamaha vet hur man gör kvalitet utomhus ljudutrustning. När du väljer ett par högtalare utomhus, är det viktigaste motståndet mot elementen, frekvensgången och känslighet. Yamaha NS-AW592 gör väl i alla dessa områden, även om det är inte otroligt. Även om det finns bättre modeller tillgängliga att köpa denna produkt är fortfarande ett klokt val och det kommer inte att bli besviken.