ädelmetaller – Provident Metals

Vare sig du funderar på att investera eller att utöka din myntsamling, har Provident Metals vad du behöver. Denna dyrbara metaller webbtjänst erbjuder ett stort urval av produkter, från tackor till numismatiska objekt. För dem som vill investera, den nuvarande världsspotpriserna finns på deras hemsida tillsammans med diagram som visar förändringar i priset för specifika ädelmetaller under de senaste 24 timmarna. Provident Metals är ett av de bästa i världen på grund av sin enastående kundservice och lätt att använda webbplatsen.

ädelmetaller Selection

Att ha tillgång till deras stora urval av ädelmetaller är en fördel med att använda Provident Metals. Inte nog med att de erbjuder guld, silver, platina och palladium, men koppar är också tillgängliga via denna webbtjänst. När du har valt vilken typ av ädelmetaller du vill köpa, visar webbplatsen en överblick av produkten, tillsammans med specifikationer som myntet klass, mynta och vikt. Vissa produkter på plats display kundernas utvärderingar och detaljerade leveransinformation för produkten.

Numismatiska produkter finns såsom pre-1933 mynt, commemoratives och utländsk valuta. Alla numismatiska produkter inkluderar produktens specifikationer och en detaljerad beskrivning av produkten. Flera beskrivningar inkluderar en historia av produkten och mynta betydelse.

Mynt är inte det enda sättet du kan öka din portfölj. Provident Metals erbjuder ett brett utbud av valuta och guld och silver certifikat från länder runt om i världen. Om du klickar på en viss pappersvaluta, kan du läsa en beskrivning av produkten tillsammans med någon ytterligare information, såsom papperskvalitet. Du kan också läsa recensioner på dessa produkter samt frakt och hantering av information.

Sökfunktionen på denna ädelmetaller webbplats gör att hitta specifika produkter utan ansträngning. Du kan söka i hela butiken för en specifik produkt med ett verktygsfält som löper längs toppen av de flesta sidor på sajten. Eller så kan du använda en avancerad sökning om du klickar på den typ av produkt du letar efter, oavsett om det är ädelmetaller, amerikanska mynt, utländska mynt eller sedlar. På den vänstra sidan av webbsidan, kan du förfina sökningen genom att välja kategori, vikt, pris, kvalitet, certifiering och även år av produkten. Genom att använda avancerade sökfunktionen, kan du begränsa din sökning från 70 produkter till fem. Det finns också en extra avancerad sökfunktion finns längst ner på varje webbsida. Denna sökfunktion kan du söka efter produkter med specifik information som SKU-nummer, pris och tillverkare, eller bara genom att tillhandahålla en kort beskrivning av den produkt du letar efter.

Provident Metals har ett kunskapscentrum fylld med ett urval av att investera resurser. Flera artiklar innehåller pedagogisk information för början investerare som vet lite om ädelmetaller investera process. Artiklarna innehåller också ädelmetaller köpguider och ger råd om hur du kan hitta de bästa priserna tillgängliga. Flera resurser förklarar också varför det är viktigt att investera i ädelmetaller.

Enkel användning

Denna ädelmetaller webbtjänst accepterar kreditkort och PayPal för vilken ordning som helst belopp. De accepterar personliga och Kassans checkar och postväxlar för inköp mellan $ 1 och $ 20.000. De accepterar bara bank tråd betalningar för order mer än $ 2000. De kräver att full betalning görs inom fem arbetsdagar för personliga eller kassan checkar och postväxlar. Full försäkring är tillgänglig på alla utsända paket, och order mer än $ 50 kräver en signatur vid leverans. De kommer att leverera till någonstans i USA eller Kanada.

Sekretesspolicy för Provident Metals uppger att de kommer inte att sälja någon information till en tredje part medlem. Din information är säker med dem. De kommer bara be om personlig information som behövs för att slutföra order, såsom namn, adress, e-postadress, telefonnummer och kreditkortsinformation. Deras sekretesspolicy finns på deras hemsida.

Provident Metals erbjuder utmärkt kundsupport. De har både telefon och e-stöd, tillsammans med tillgång till deras Facebook och Twitter sidor. Vi var glad över att se att de var inblandade med sociala nätverk som ger kunderna möjlighet att ge feedback, tips och kommentarer om sina erfarenheter med företaget. Vi var också imponerad med sin blogg, vilket ger kunderna ytterligare information om att investera i ädelmetaller. FAQs delen av webbplatsen är omfattande och mycket noggrann. De ger ett stort urval av frågor om allmän information, beställning, betalning, inrikes sjöfart och sjöfart. Men vi var besviken över det fanns ingen chatt support tillgänglig.

Provident Metals erbjuder ett stort urval av ädelmetaller och numismatiska produkter för att förbättra din placeringsportfölj. Vi älskar deras enkla att använda webbplatsen. Deras ytterligare resurser rikta de nya till ädelmetaller investera och är utformade för att hjälpa dig att fatta välgrundade beslut.

Betalning och frakt

Hjälp och support

Sammanfattning