bärbara evaporativa kylare – SPT, 2017

Tillverkas av Sunpentown, är SPT SF-609 en inomhus bärbar evaporativ luftkylare på hjul. Utformad för att flyttas från rum till rum efter behov, drar den mycket mindre ström än en luftkonditioneringen. Eftersom den använder bara kallt vatten och elektricitet för att sänka inomhustemperaturen, är det också en mer ekologiskt alternativ till luftkonditionering.

Byggd med funktionalitet i åtanke, har det en utilitaristisk utseende som är balanserade av dess bekvämt stora dimensioner. SF-609 är 25 inches lång och 16 inches bred, med ett djup av 12 inches. Dess totala vikt är 17 pounds, och det ska vara enkelt att flytta med dess länkhjul. Använda kontrollpanelen längst upp på enheten, kan du ställa in luften att svänga, ställa in timern för automatisk avstängning, justera fläkthastighet och vrid jonisering (luftrening) på eller av.

Kontroll en bärbar evaporativ luftkylare förmåga att göra jobbet är ännu viktigare än dess estetiska utformning och dimensionering. SF-609 har en luftflödes rating 300 CFM (kubikfot per minut). Detta tyder på att det är begränsat till att kyla mindre områden, vilket är en faktor som kan informera ditt inköpsbeslut. Å andra sidan, en lägre CFM rating innebär också att kylaren kommer att förbruka mindre elektricitet. Med en strömförbrukning på endast 60W, kör kylaren kommer att använda mindre ström än att driva en 100W glödlampa. Detta energieffektivitet gör en bärbar träsk svalare ett attraktivt alternativ för människor som försöker att spara på sina elräkningar.

Detta luftkylaren levereras med en inbyggd jonisator som arbetar för att rena luften när den svalnar. Detta är något som traditionella luftkonditioneringsaggregat inte erbjuda och är en av de extra förmåner med att äga en bärbar evaporativ kylning enhet. En annan bonus funktion som ingår i SF-609 är en fjärrkontroll som du kan använda för att styra alla funktioner på de översta knapparna. Dessutom hörs en inbyggd indikator vattennivån en serie av fem pip när tanken faller under minimum för att meddela dig att lägga till mer vatten.

Med en 300 CFM betyg, kan SF-609 vara otillräckliga för att sänka omgivningstemperatur i stora kontor eller livsrum. Den idealiska CFM för kylning ett rum på 250 kvadratfot är 1000, så anser detta innan du köper. Om du upptäcker att allt du behöver är en bärbar träsk kylare med tillräcklig kapacitet för att kyla en enda litet rum på en gång, och du känner dig bekväm att flytta enheten från ett område till ett annat som behövs, kan SF-609 uppfyller dina behov.