ficka videokamera – Bell & Howell Ta en HD 2017

Bell & Howell Ta en HD är en prisvärd ficka videokamera med under genomsnittet videokvalitet. Det kan skjuta i 720p HD, men med en allvarlig varning: Du måste ställa in bildhastigheten till 15 bilder per sekund. Detta är ganska låg, som den lägsta bildfrekvens du ska filma i är 24 fps. Det kan skjuta på 30 fps i 480p standard definition, men du kommer att märka en stor skillnad i bildkvalitet mellan 720p och 480p.

Sammanfattning

Detta är en liten videokamera som kan passa ganska lätt i fickan. Det är ca 9 inches tall och mindre än 4 inches djupt. Den har en 1,8-tums förhandsgranskningsskärmen som kan fälla ut vid sidan av kameran eller bo direkt bakom kamerahuset. Du använder skärmen som sökare för ditt skott och att granska dina bilder. Den har också en utfällbar USB arm för enkel uppladdning till en dator.

Denna ficka videokamera har en 4x digital zoom. Du kommer att märka en plötslig försämring av bildkvalitet när du använder digital zoom, eftersom det är bara att beskära 720p eller 480p video och utvidga pixlarna för att fylla skärmen.

En av denna kamerans största svagheter är dess beroende av tre AAA-batterier. De bästa pocket videokameror har ett uppladdningsbart batteri, vilket sparar pengar och besvär. Du lagra bilder eller videoklipp som du tar med Take en HD på ett SD-minneskort. Du kan använda ett minneskort med upp till 16 GB lagringsutrymme, som lagrar några timmar video.

Bell & Howell erbjuder telefon och e-post. Den har också en social media lag. Vi fann att det var svårt att komma i kontakt med sina stöd representanter, men när vi gjorde, de var vänliga och ganska kunnig om produkten. Bell & Howell erbjuder ett års garanti på Ta en HD.

Bell & Howell Ta en HD är ett allvarligt föråldrade produkt. Dess oförmåga att skjuta i hög upplösning på en acceptabel bildhastighet innebär att de flesta kameror, inklusive nästan varje ny smartphone, överträffar det. Dock är Take en HD ganska billiga och kan vara en perfekt present till ett barn som inte är redo för en smartphone eller en liknande dyr elektronisk.