fotokollage programvara – Studio Scrap 2017

Redaktörens anmärkning: En nyare version av denna produkt finns tillgänglig. Tillverkaren listar nya versionen erbjuder följande funktioner: över 400 bakgrunder; ett brett urval av 450 mallar och tusentals utsmyckningar. Vi kommer att utvärdera, rang och granska den nya versionen av denna produkt när vi nästa uppdatera fotokollage programvara recensioner.

Sammanfattning

Studio-Skrot är ett fotokollage programvara som erbjuder en jättestor 400 collage mallar i sin kreativa arsenal. Vi var mest imponerad av collage mallar i Studio-Scrap. De är inte de typiska rad- och kolumn mallar, även om du hittar dem också. I stället hittar du mallar formade som vindsnurror, blommande blommor och släktträd. Utbudet av mallar gör något upp för bristen på ljud- och videoalternativ.

Programmet har över 1000 form alternativ och 300 anpassningsbara bakgrunder, som sätter det i vår topp fem för de bästa collage program. Det finns en hel “fribiljett” sida på Studio-Scrap: s webbplats där du kan ladda ner ytterligare mallar, utsmyckningar och andra funktioner. Om detta inte räcker, kan du köpa ytterligare mallar och utsmyckningar. Vi önskar de avancerade mallar för Collage Maker var billigare eller ingår det ursprungliga paketet. Några av de bästa bild collage program har fler mall val än detta program för ett lägre pris.

Layouten på denna fotokollage skapare påminner om många HTML redigeringsprogram. Du har ditt innehåll och alternativ längst upp i fönstret och den faktiska arbetsyta på den nedre halvan av skärmen. Det finns ingen automatisk collage funktion, så du måste dra nytta av dra-och-släpp verktyg för att infoga bilder.

En av de enda nackdelarna med Studio-Scrap är att det saknar den interaktiva musik och videofunktioner, något som gav det en mindre framträdande plats i vår uppställning. Du kan inte lägga till musik i bakgrunden, vilket begränsar om du är mer av en blandad mediekonstnär. Att exportera färdiga collage, kan du spara collage som en bild (JPG, PDF, TIFF, BMP eller PNG), skriva ut, eller dela med vänner via e-post.

Något att komma ihåg med detta program är att CDIP, tillverkaren, är ett franskt företag, så programinställningar pris och layout mätningar till euro och statistik om du inte ändrar det på hemsidan. Studio-Scrap är mycket ansluten till sina användare. En hjälpforum är tillgängliga för dig att ställa konkreta frågor, eller så kan du konsultera FAQ sidan. Det finns också en sida där bolaget inlägg Teaching, collage-gör tips och mer. Att kontakta företaget direkt, föreslår vi att använda e-post, eftersom calling är internationell.

Studio-Skrot är en unik fotocollage ansökan med bakgrundsmallar som du inte hittar någon annanstans. Cachen verktyg är imponerande, så att du kan göra ganska mycket vad du vill med din fotocollage. Den enda funktion som du kan inte tillämpas på din fotocollage är video och musik. Även om det inte är den bästa fotokollage programvara vi ses, fortfarande får det en stark rekommendation för sin unika mallar och alternativ.