fotoredigeringsprogram – ACDSee Photo Editor 2017

ACDSee Photo Editor 6 erbjuder professionell nivå verktyg till ett överkomligt pris. Förutom att ha avancerade redigeringsfunktioner, är detta program lätt att använda för både snabb bild touchups och omfattande fotoredigering.

Sammanfattning

Den inbyggda how-to guider bidra till programvarans användarvänlighet. Om du inte vet hur man fyller i ett gemensamt förfarande, såsom att justera ljusstyrkan i en bild, tar guiden dig steg för steg genom processen. Detta tillvägagångssätt hjälper dig att lära sig att använda programvaran snabbt.

Fotot redaktör innehåller flera standardfotoredigeringsverktyg, inklusive markeringsverktyg, formverktyg, och målning och ritverktyg. Var och en av dessa hjälpa dig att slutföra vanliga redigeringsförfaranden. ACDSee fotoprogram innehåller 177 typsnitt, tillsammans med en mängd olika effekter, kan du använda på dina foton.

Förutom grunderna, programvaran har också mer avancerade verktyg, såsom kloningsverktyg, touch-up verktyg, vektorgrafik verktyg och lagermasker, som du kan använda för att helt förändra dina foton och eliminera oönskade fläckar eller bakgrundselement. Med 40 filter att välja mellan, kan du ändra texturer och färger i bilderna.

Det fotoredigeringsprogram har även automatiska redigeringsalternativ som anpassar eller korrigera fotot automatiskt. Med batch-bearbetning, kan du använda samma automatiska ändringar till enskilda eller flera bilder på en gång. Denna egenskap reducerar kraftigt redigerar när du behöver för att tillämpa samma redigera mer än en bild.

Medan programvaran erbjuder ett bra urval av verktyg för fotoredigering, saknar vissa redigeringsmöjligheter som det bästa fotot Editor brukar erbjuda. Till exempel, inte programvaran inte har förmågan att skapa panoramabilder, HDR-bilder eller korrigera linsförvrängningar.

Den saknar också en inbyggd organisation system. Du kan visa miniatyrbilder av de bilder du arbetar med, men det är omfattningen av arrangören. Även om det har en begränsad organisation system, gör programmet visar EXIF-information för dina foton. Programmet stöder 15 olika filformat, inklusive den populära RAW, JPG, TIFF, PNG, GIF, PSD och PDF-format. Det är till och kompatibel med animerade GIF.

Med storleksändring verktyg kan du optimera dina bilder för online-innehåll, vilket är användbart om du vill lägga upp bilder på webben. Programmet gör det också möjligt att direkt lägga ditt foto eller album på sociala medier webbplatser och gallerier eller skicka dem via e-post. ACDSee Photo Editor kommer också med 2 GB gratis lagring i molnet för dina bilder. Denna lagring kan tjäna som en online fotogalleri.

Programmet ger dig tillgång till användarhandböcker och stödja direkt från programmet. För frågor eller tekniska problem, kan du kontakta kundtjänst via telefon eller e-post. Du kan även söka efter svar på produktens frågor webbsida eller ställa en fråga i användarforum.

Mellan valet av redigeringsverktyg och avancerade funktioner, nybörjare och avancerade fotografer kan använda denna programvara. Hur-guider och ett rent gränssnitt, kan du lära dig hur du redigerar bilder med lätthet. Med så många funktioner, gör att programvaran för tillväxt du övergången från nybörjare till expert.