fotoredigeringsprogram – Xara Xtreme fotoredigeringsprogram 2017 – Top Tens

Xara Xtreme 11 är en fullfjädrad fotoredigeringsprogram med kraftfulla grafiska designverktyg. Förutom att justera färger och belysning, kan du använda den grafiska designverktyg för att ta dina bilder till en annan nivå.

Sammanfattning

Med den extra verktyg och funktioner, fann vi att detta program var mer komplicerat att använda än de andra programmen på vår uppställning. Men Xara behandlar inlärningskurvan genom att inkludera handledning och videor för att lära dig där alla verktyg är och hur man använder dem.

The Xara Photo Editor har alla de vanliga redigeringsverktyg, inklusive beskära, rotera, ändra storlek, borttagning av röda ögon och mer. Med markeringsverktyg, formverktyg, och målning och ritverktyg, kan du lägga till grundläggande designelement till dina bilder. Fotot redaktör har även färghanteringsverktyg, så att du kan justera färgmättnaden, ljusstyrka och kontrast på dina foton.

Programmet har förmågan att ta bort bakgrunder eller ämnen i bakgrunderna av dina bilder. Även om den här funktionen gör att du kan ändra dina bilder, tar det öva att uppnå perfekt resultat. Du kan också använda kloningsverktyget och lagermasker för att hjälpa perfekta brister i dina bilder.

Det fotoredigeringsprogram har 67 olika filter som du kan använda på dina bilder för att ändra färger och texturer. Den har även automatiska redigeringsalternativ som justera bildens färg, fokus eller nivå.

Även om det finns flera verktyg, både grundläggande och avancerade, saknar programmet vissa funktioner. Utan batchbearbetning, kan du inte använda samma redigera på flera foton. Programmet kan inte heller skapa HDR-bilder och en linsförvrängning corrector. Även om ingen av dessa verktyg är avgörande för fotoredigering, skulle de förbättra användbarheten av programvaran.

Xara Xtreme inte innehåller en inbyggd organiserande system som hjälper dig att hålla koll på dina bilder. Men stöder programmet 53 olika filformat, så att du kan importera de flesta filtyper i programmet. Fotot redaktör stöder de mest populära bildformat, inklusive JPG, TIFF, PNG, GIF, PSD, PDF och animerade GIF. Det har också verktyg för att optimera dina bilder för webben.

När du vill dela dina redigerade bilder, kan programmet du lägga till sociala medier direkt från programmet. Det ger också utskrift projektet resurser och mallar för dina projekt. Om du vill lägga till text till dina bilder, har programmet 175 ingår skärningar och in-program tillgång till mer än 600 Google typsnitt.

Programvaran har stöd för både inom programmet och Magix hemsida. Du kan få tillgång till manualen och handledning i programmet, och du kan hitta mer information på nätet på sidan Vanliga frågor. För ytterligare frågor, har Magix ett användarforum, samt en e-postadress för teknisk support.

Även om detta program har en brantare inlärningskurva än den andra fotoredigeringsprogram på vår sida, har det också fler funktioner och redigeringsverktyg. Med ett brett urval av verktyg, kreativa filter och teckensnitt, kan du helt förändra dina bilder. Denna professionella fotoredigeringsprogram har de verktyg som behövs för fotografer som vill ta sina bilder ett steg längre.