fotoskanning tjänster – ScanCafe, 2017

ScanCafe fotoskanning tjänster är ett sätt att hålla dina minnen vid liv i många år framöver. Med tjänster som inkluderar foto restaurering samt VHS kassettband och fotografisk diabilder, kan detta fotoskanning företag bevara dina minnen och hem media.

De fotoskanning tjänster som erbjuds av ScanCafe inkludera återställa din gamla familj fotografier och sätta dem på skiva eller skriva ut dem. Det kan också arbeta med gamla fotografier för att ta bort repor och fläckar. Detta inkluderar korrigering av färg obalanser på gamla utskrifter att bli av blekning och off-färg.

För att använda en del av ScanCafe foto scanning tjänster, måste du ladda upp dina digitala bilder för företaget att erbjuda en offert för de tjänster du vill ha. Andra medier, såsom videoband, diabilder och negativ, måste skickas till ScanCafe. Detta innebär naturligtvis att man måste lita på den enda kopian av dina minnen till en budfirma och hoppas att de inte går vilse under transporten.

ScanCafe erbjuder ett värde kit för sina fotoskanning tjänster som hjälper dig att spara pengar. När du väljer den här tjänsten, företagets fartyg ett värde kit till ditt hem, komplett med spårningsinformation via UPS. Företaget fartyg satsen inom 12 dagar efter du beställer den. När du skickar dina band eller fotografier till ScanCafe, men tar det mellan fyra och åtta veckor för bearbetning, och ytterligare två till tre veckor att faktiskt få dem tillbaka.

Som en del av ScanCafe värde kit scanning tjänster, kan du dela dina skannade bilder på Facebook. Däremot behöver du inte har möjlighet att granska eller radera dina skanningar, så du måste vara försiktig med vad om du skickar in satsen. ScanCafe tillbringar också bara tre högsta minuter på varje fotografi, så det finns en chans att få tillbaka ofullkomliga skanningar.

Kostnaden för att använda värdet kit fotoskanning tjänsten varierar beroende på hur många bilder du skickar in och typen av tillbehör du begär från bolaget. Den har också en minimiordersumman, vilket innebär att du har att spendera mer pengar än du kanske har planerat att bara använda satsen.

Om du har gamla fotografier eller videor hem som du vill spara för dina barn och barnbarn, ScanCafe fotoskanning tjänster är ett alternativ bevarande. Med företagets policy att bara tillbringa tre minuter per bild, men räkna med att betala en premie för vad som kan resultera i lägre kvalitet restaureringar och skannar.