makt scooter – Go-Go Ultra X 2017

Go-Go Ultra X Goped är stor för att komma runt inomhus samt att ta resor till köpcentret och livsmedelsbutik. Kanske den bästa delen av denna scooter är dess låsmekanism som tillåter dig att dela upp det i enskilda delar med bara en hand. Den här funktionen är användbar om du reser ofta och har att montera och demontera skoter på egen hand.

Sammanfattning

Denna medicinska scooter bryts ned i fem stycken, och den tyngsta bit väger 29,5 pounds, så det är bekvämt att packa in i en bil. Med batteriet installerat, väger totalt 75 pounds – det är lätt nog att du tar det på kollektivtrafik utan att känna utmattad. Scootern levereras med en korg som du kan använda för att utföra ytterligare objekt, och du kan köpa ytterligare delar på bolagets hemsida.

Skotern har en lyxig djupt vadderade stadion säte som fälls ihop och kan lagras i småbils stammar. Det har också delta rorkult handtag som ger stöd till ryttare med begränsad handen fingerfärdighet. Denna elektriska rörlighet skoter vikt kapacitet är 260 pounds, så det bekvämt kan passa de flesta användare, men är fortfarande begränsande. Med en justerbar rorkulten och armstöd, kan du anpassa skoter för att bäst passa dig.

Den har en drop-in batteriet, vilket gör det lätt att använda och ett bra alternativ för äldre ryttare. Det finns också en praktisk off-board med dubbla spänningar du kan använda för att ladda batteriet on- eller off-board, så att du inte behöver lossa din scooter från ditt fordon eller dess lagringspunkt. Skotern tar mellan åtta och 14 timmar att ladda. Med en kort driftsområdet och en lång laddningstid, utför denna scooter bäst på kort ärenden eller kör runt huset.

Kraften skoter svängradie är 33 inches, vilket betyder att det kan vända nästan alla hörn, och med en bredd av 19,5 inches, kan den passa in i de flesta trånga utrymmen inne i ditt hem. Dess maximala hastigheten är 4 km / h, vilket är tillräckligt snabbt för att använda inomhus och på korta resor runtom i staden. Du kan resa omkring 8 miles per laddning, så om du är starkt beroende av din skoter för långväga utomhusbruk, överväga om det är ett tillräckligt stort utbud.

Pride Mobility innehåller en standardgaranti för denna skoter. Ramen är täckt under tre år, medan drivlinan och elektroniska komponenter täcks under två år. Företaget erbjuder också en sex-månaders garanti på scooter batteri.

Go-Go Ultra X trehjuliga makt skoter är ett bra alternativ om du letar efter en bärbar skoter för att hjälpa dig att komma runt huset eller till närliggande platser som mataffären eller köpcentret. Vad gör det en stor utomhus följeslagare är att det är lätt att ta isär och mycket lätt. Den levereras med en korg för förvaring när du är ute och springer dina ärenden. Dock kan 260 pund viktgränsen begränsa vem som kan rida den och hur mycket du bär på den.