mp3 Ripper programvara – Nero Burning ROM

Medan den överlägsna funktionalitet Bronze Award vinnaren Nero Burning ROM programvara sätter denna MP3 ripper program där uppe, missade den # 1 märke på grund av sin bulk och brist på intuitiv navigering. En snabb sökning på CD rippning och Nero tyder på att många användare har svårt att ens hitta var man ska börja att rippa sina cd-skivor. Funktionen är begravd, nästan som en eftertanke. För användare vars primära syfte är att rippa cd-skivor, kan denna ansökan inte vara det bästa valet.

Överklaga och Lättanvänd

Men för dem som söker en all-purpose, tunga rippning, redigering och bränning program med alla klockor och visselpipor, leta längre eftersom detta program är allt du behöver!

Medan Nero har alltid försökt att göra sin MP3 Ripper programvara lätt att navigera det stora utbudet av funktioner som finns med Burning ROM ansökan gör detta till en svår börda. Att hitta alternativ för att helt enkelt kopiera och / eller rippa CD-skivor är besvärligt och även folk som har använt Burning ROM programvara för en tid be om hjälp på nätet för att hitta den speciella funktion som de behöver.

Eftersom programvara måste först och främst vara vänlig och funktionell, förlorar Nero när även bruksanvisningen tar tre minuter att ladda med en webbläsare.

Men huvuddelen åt sidan, är denna MP3 ripper program en tung-hitter när det gäller förbränning och kopiering funktionalitet. För seriös ljud kopiering och redigering, och särskilt för de användare som behöver denna funktionalitet för affärs- eller professionella projekt, kan denna ansökan bli helt nödvändigt medhjälpare.

Format stöd är ganska omfattande, bland annat stöd för följande ljudformat: CD, MP3, WAV, WMA, FLAC, OGG Vorbis och AIFF. Audio-till-ljud konverteringsalternativ är också betydande och avancerade användare kommer att älska flexibiliteten i tweaking och leka med bithastigheter och andra avancerade funktioner.

ljudformat

De flesta ljud Rippers inser fördelarna med online auto population av MP3-taggar när du rippar CD-skivor. Denna värdefulla resurs kan spara timmar i märkning och åter märkning. Nero har integrerat Gracenote, standarden inom musikidentifieringsteknik i sin ansökan gör det möjligt för användaren att omedelbart hämta låttitlar, albumnamn, spårnummer och skivomslag från en databas med mer än 100 miljoner låtar.

Spår kan också dras och släppas på gränssnittet från användarens hårddisk för enkel konvertering från ett format till ett annat, eller att enkelt bränna spår som redan behandlats. Dra och släpp-funktionen är en stor bekvämlighet för användare som behöver arbeta med en enorm databas med digitala filer.

Förhandsgranskningsfunktioner finns i Nero Burning ROM ansökan, men denna MP3 Ripper programvara ger också en av de bästa CD-omslag alternativ för jämförbara MP3 rippning program. Titel omslag och CD-etiketter kan utformas och skapas lätt så att innehållet kan indexeras och katalogiseras för enkel åtkomst i framtiden.

Medan Nero Burning ROM inte innehåller en inbyggd CD-spelare eller spellista stöd, skulle denna funktion förmodligen bara lägga till mer förvirring till den redan omfattande lista med funktioner. Vad Nero Burning ROM gör det gör mycket bra, vilket gör det till ett mycket användbart verktyg för användare som arbetar med ljud på en daglig basis.

Nero har alltid varit känd för sin stora användarstöd och det är inget undantag när det gäller Burning ROM programmet. Support är tillgänglig via användarforum, video tutorials, användarmanualer och omfattande vanliga frågor och information online. Om det inte hjälper, är teknisk support alltid tillgänglig via chat eller telefon.

Nero Burning ROM har en plats i nästan varje verktygslåda dock för användare som just har börjat med MP3-rippning programvara, kan detta inte vara programmet val. På grund av sin bulk och stort urval av funktioner, kan nybörjare finna navigering besvärliga och förvirrande.

Audio Rippa Funktioner

För de användare som vill maximal flexibilitet och funktionalitet, dock, och är villiga att följa inlärningskurvan för att komma dit, ger denna programvara ett brett utbud av funktioner som någon professionell användare kan uppskatta.

Audio Play / Burn Funktioner

Hjälp och support

Sammanfattning