mp3-spelare – ARCHOS 7

Under de senaste åren bara de flesta hört talas om Zune och iPod när det gäller masslagrings MP3-spelare. Inte många människor vet om ARCHOS så att de har typ av stannade i bakgrunden som det hemliga vapnet av MP3-spelare. Det finns flera skillnader från ARCHOS 7 och spelarna Apple och fönstrets, så för de flesta människor det kommer till dina önskemål mestadels. Precis som sin konkurrens det är mer av en mediaspelare än bara en MP3-spelare, vilket öppnar upp en värld av underhållning och låter dig komma åt det med fingertopparna. Mellan musik, filmer och online surfar du får ett stort varierat utbud av användbara och roliga alternativ som kan hjälpa dig med det dagliga livet och att underhålla dig.

Funktioner

Den mest uppenbara skillnaden mellan denna spelare och andra är att den har en 7 tums skärm. Det är dubbelt så mycket som Zune som är större än iPod. Varför en så stor skärm? Jo det finns flera anledningar. Först av allt, när det gäller filmer och videoklipp, den “större är bättre” idé faktiskt gäller. Med dubbelt så mycket synlig plats kan du njuta av filmen dubbelt så mycket. Detta innebär givetvis inte kan konkurrera med en vanlig TV men det är bra för resande. Ta det på planet, eller låta barnen njuta av på en lång enhet så att du kan köra i fred. Den mycket stora skärmen är också bra för Internet. Det är aldrig så roligt surfa på Internet när du måste zooma in och ut eller stanna zoomas in och bläddra i sidled samt ned. Du sluta med en känsla av att spela den ursprungliga Donkey Kong. Mario kör fram och tillbaka, hoppa tunnorna som Donkey Kong kastar ner ramperna. Bortsett från att vara stor, är skärmen en pekskärm som gör det enkelt att meny och program navigering. Några har sagt att det inte är riktigt lika effektiv som några av de andra pekskärmar ute men det verkar vara mycket minoriteten .; Det finns så mycket att göra på ARCHOS 7. Det finns TV, e-post, internet, musik, spel, filmer, GPS, strömmande innehåll från datorn och nätet, widgets och listan kan göras lång. Den enda nackdelen att spelen är de verkar vara begränsad till endast Flash-baserade spel. Detta är inte en stor sak eftersom förmodligen majoriteten av online-spel är Flash-baserad. Det finns också massor och massor av widgets ute som du kan få (ARCHOS använder “Opera” browser) och 7 kommer med 7 bara för att täcka grunderna. För att gå med några av dessa roliga extra ARCHOS har gett flera tillbehör för att göra upplevelsen ännu bättre. Det finns en docka som ger dig extra batteritid och även en hjälm cam för lite på farten inspelningen .; En av de största skillnaderna mellan spelaren och andra som Zune och iPod är att det kommer med någonstans 160-320 GB. Som hamnar motsvarande cirka 400 filmer, 190.000 låtar eller 3,2 miljoner bilder. Det är en hel del utrymme. De flesta människor kan läsa hela sin filmsamling på den med utrymme över för musik och spel.

Om du läser användarrecensioner, liksom alla produkter som du få några som älskar det och några som har en dålig erfarenhet, vilket är oftast beror på den sällsynta felaktiga produkten. Ibland är saker över hela linjen felaktig men efter en firmware och eller programuppdatering eller två, de är oftast åtgärdas. ARCHOS 7 är förmodligen inte annorlunda. Det finns ett fåtal användare att denna hade problem men totalt sett verkar de flesta av oss har haft produkten mycket. Du måste också faktor i den typiskt stora kategorin “felanvändning” också. För oss, efter forska denna produkt vi funnit det vara ungefär på samma nivå som de andra ledande aktörer. Det har sina styrkor och svagheter, men om dess styrkor tilltalar dig då du inte blir besviken.

Sammanfattning