mp3-spelare – Cowon X9

Cowon Global har ett rykte om att skapa MP3-spelare med hög ljudkvalitet. Med Super Player Cowon X9 flash-enhet MP3-spelare, kommer du inte bli besviken. Sanna musik aficionados kommer att uppskatta dess mångfald av ljudförbättringsfunktioner och imponerande batteritid. Du kommer att få mer än 100 timmars ljuduppspelning på en enda laddning.

Sammanfattning

Den Cowon X9 Smart MP3-spelare väger 5,6 uns och mäter 4,52 inches hög. Den har en 4,3-tums LCD-skärm, så att du kan titta på video och visa bilder enkelt. Den inbyggda litiumpolymerbatteri kommer att ge dig 13 timmars videouppspelning. Den har ett internt lagringskapacitet på 16GB som expanderar upp till 32 GB med hjälp av SDHC-kortplats och ett SD-kort.

Cowon har en egen ljudförbättrings funktion som kallas JetEffect5. När du komprimerar en musikfil från sin fulla storlek till en MP3, förlorar den en del av dess kvalitet. JetEffect5 arbete för att återställa komprimerad musik till sin originalljudet. Dessutom erbjuder 48 anpassningsbara equalizer-inställningar, så att du kan ringa in ljudet för att få ut mesta möjliga av varje genre av musik du lyssnar på.

Cowon X9 har en resistiv pekskärm. Detta innebär att du måste tillämpa mer tryck på gränssnittet för att få det att fungera, så att 4,3-tums bildskärm är inte lika smidigt som de övriga spelarna. Det har roterande skärm så du slår på spelaren sidled eller vertikalt gränssnittet kommer att justera sin orientering. Du kan bära dina bilder, och det finns bild arrangör så att du kan visa bilder som du överför från datorn. Denna MP3-spelare inte är utrustade med en kamera eller videokamera, så att du inte kan ta bilder.

Cowon X9 kan du hoppa över en låt och gå till nästa genom att svänga den i sidled. Du behöver inte slå på en knapp eller knacka på en ikon; bara ge det en lätt skaka. X9 kommer också med några användbara funktioner som inkluderar en klocka, en röstinspelning och en inbyggd högtalare. Dessutom kan du lyssna på din lokala FM-radiostationer och spela in dina favoritprogram. Men denna spelare inte har många av de funktioner du hittar med de bästa MP3-spelare, inklusive Wi-Fi och tillgång till appar. Det har en förinstallerad spel som heter Hunter.

Överföra låtar till enheten är enkel. Du kopplar bara in den till datorn med den medföljande USB-kabeln. Du trycker på pekplattan där det står laddning och synkronisering. Du sedan överföra musik och media som du vill, direkt till spelaren.

Cowon Global har en webbplats med vanliga frågor, en Q & A avsnitt och manualer on-line du kan få tillgång till. Det finns ingen kontakt telefonnummer, och de har inte chattjänster. Du kan fylla i ett kontaktformulär om du vill kontakta dem via e-post.

Om du letar efter en hög kvalitet MP3 Flash Player och program är inte din sak, då du kommer att gilla den här MP3-spelare. Med 110 timmars ljud batteritid, kan du njuta av oavbruten lyssnartiden. Om du reser för arbete eller har en lång pendla och du inte vill tömma din smartphone batteri, är detta ett bra alternativ.