mp3-spelare – Eclipse 180G2

Eclipse 180G2 är en budgetvänlig flash-enhet MP3-spelare som täcker musik- och video behov. Eclipse 180G2 finns i fyra snygga färger: silver, röd, blå och lila. Denna kompakta enhet mäter 8 inches tall och 1,2 inches bred, så det kan passa lätt i en handväska eller ficka.

Sammanfattning

LCD-pekskärm är 1,8 inches bred. Du kan titta på video eller visa bilder. Den bildskärm har skarp färg, men på mindre än 2 inches, kommer du vill hålla fast vid visning korta videoklipp inte fullängdsfilmer.

Denna mini MP3-spelare har en inbyggd, uppladdningsbart Li-ion batteri, och du kan förvänta upp till åtta timmars ljuduppspelning på en laddning. Den 4 GB internminne kan utökas upp till 16 GB med köpet av ett microSD-kort. Det tar ungefär sex timmar för att få en full laddning, så du måste planera din användning.

Denna MP3-spelare inte har ljudförbättringsfunktioner eller en justerbar equalizer. Musiken kvalitet är genomsnittliga. Det finns inga program eller spel, men du fortfarande få grundläggande funktioner som musik, video och FM-radio.

Eclipse 180G2 flash-enhet MP3-spelare är utrustad med en digital FM-tuner så att du kan lyssna på dina favorit lokala radiostationer. Om du vill dela din musik, kan du bara koppla ur hörlurarna och lyssna med hjälp av den inbyggda extern högtalare.

Om du letar efter en mp3-spelare med en kamera och videokamera, kommer du att bli imponerad av denna modell. Med hjälp av sin inbyggda kameran är lätt. Du väljer fotokamera på huvudmenyn och tryck sedan på OK. Du kan sedan trycka på play-knappen för att ta bilden. Att filma video, går du till huvudmenyn och välj videokamera, följt av OK. Det har också videouppspelning så att du kan förhandsgranska dina nyligen inspelade bilder.

Detta flash MP3-spelare stödjer e-böcker, och med högtalarfunktionen kan du lyssna på en roman medan du kör utan att använda en Bluetooth-anslutning. Dessutom är det levereras med en kalender, stoppur och miniräknare.

Eclipse 180G2 Flash Drive MP3-spelare är lätt att använda. De viktigaste funktionerna är placerade på pekplattan under skärmen. Menyn guidar dig till musik eller videoläge och menyn och spela knappar är tydligt markerade.

Att ladda dina filer på spelaren måste du använda Windows Media Player 10 eller nyare. Du ansluter bara via USB och följ instruktionerna. När du har döpt din MP3-spelare i inställningsmenyn som dyker upp, du väljer finish och spelaren kommer att öppna till fliken Sync. Du kan sedan dra din musik till synkroniseringslistan och Windows Media Player kommer att ladda dina låtar.

Även om Eclipse MP3-spelaren levereras med en begränsad ett års garanti, saknar webbplatsen supportinformation. Det finns en FAQ sida och en manual på nätet, men det finns inga kontakttelefonnummer, e-post eller chatt tjänster som finns tillgängliga. Om du har problem med ditt köp, kommer du inte att kunna kontakta dem.

Eclipse 180G2 har de grundläggande funktioner du behöver från en MP3-spelare, inklusive musik och video. Du kan använda denna prisvärda spelare på platser som du inte vill ta en dyr smart telefon, eller använda den för att komplettera dina andra enheter om lagringsutrymmet är låg.