nätet fastighetsförvaltning – Propertyware Online Fastighetsförvaltning 2017 – Top Tens

Propertyware utmärker integrera och automatisera processer som möjligt för professionella förvaltare att attrahera och behålla hyresgäster och ägar klienter. Propertyware är online-fastighetsförvaltning programvara som finns exklusivt i molnet, så det finns ingen mjukvara att installera och du kommer inte att kräva uppdateringar på plats. Kunddata finns i Propertyware datacenter som använder industriell styrka brandväggar och internetsäkerhet. Chefer, ägare, hyresgäster och leverantörer kan få tillgång till online-fastighetsförvaltning systemet genom webbläsare från vilken plats som helst på dygnet. Propertyware är vår Top Ten Gold Award vinnare i online-fastighetsförvaltning.

marknadsföring

Tänkt som en kundrelation chef för fastighetsförvaltare, Propertyware integrerar alla aspekter av online förvaltningsprocessen i en miljö som speglar en omfattande förståelse av de önskemål och behov av framtidsutsikter, hyresgäster, fastighetsförvaltare och ägare. Propertyware intelligenta nätet fastighetsförvaltning konstruktion resulterar i häpnadsväckande användarvänlighet och automatiserad funktion som motsäger kraften i sina online egendom hanteringsfunktioner. Förutom kärn nätet fastighetsförvaltning produkt har Propertyware fyra premium tilläggsmoduler: Underhåll, marknadsföring, management och webbplats.

Propertyware använder information i fastigheten databasen för att skapa en HTML notering för online-publicering på valfritt antal webbplatser. När utsikterna börjar utforska online listor, de fylla i en online-gästkort som omedelbart skickar ett trådlöst meddelande och ett e-postmeddelande för att stödja snabba svar på de sökande. Utsikterna är kanaliseras till Propertyware miljön genom att flytta naturligt från noteringen webbplats till online-ansökan och elektroniskt skickar in ansökningsavgiften.

En central kalender kan du schemalägga och spåra program och evenemang, såsom leasing värvningar och flytta in / flytta-inspektioner. Många framtidsutsikter, dock inte på nätet och föredrar att kalla för information. Ett automatiserat system fångar information om dessa samtal och skapar nya möjligheter i Propertyware konto. Det finns också ett fält som du kan använda för att spåra och rapportera om hyresgästen utsikterna har kvalificerat eller omvandlas till ett nytt hyresavtal, eller att ta reda på om ägaren utsikterna har omvandlats till en kundportfölj.

När du får hyra ansökan och utbetalning i Propertyware instrumentpanelen och du kan beställa en säkerhetsprövning. Resultaten av säkerhetsprövning återgång till systemet för att slutföra ansökningsprocessen. Beväpnade med realtid kreditkort, bakgrund och vräkning data från Transunion, kan du konvertera programmet till ett hyresavtal med ett musklick utan att behöva skriva de kontaktuppgifter och egendom.

Propertyware hyresgästportal kan hyresgäster att visa huvudböcker, varningar och delade dokument. Hyresgäster kan skicka meddelanden samt göra serviceärenden och elektroniska betalningar med kreditkort / betalkort och eChecks. Hyresgäster kan välja enstaka eller återkommande betalningar. Så snart betalningen bearbetas via hyresgästportalen är det registreras i hyresgästen boken.

hyresgäst Hantering

Varningar visas när ett hyresavtal går ut så att du kan antingen initiera förnyelse leasing eller marknadsföra fastigheten till en ny hyresgäst. Det är möjligt att massmail lagrade utsikter när listor blir tillgängliga. När papperskopia kommunikation med framtidsutsikter eller hyresgäster kallas för, Propertyware håller bibliotek av dokument för detta ändamål.

Formgivarna av Propertyware förstår att hyresgästen förvaltning och marknadsföring är sammanflätade. Hyresgäster som kan kommunicera med responsiva chefer via hyresgästportalen kommer sannolikt att förnya leasing och hänvisar nya hyresgäster till chefen. Propertyware varnar automatiskt hyresgäster till viktiga händelser.

Propertyware ePayments är en svit av webbaserade elektroniska betalnings moduler levereras med självbetjäning hyresgäst Portal. Sviten ger dig möjlighet att konvertera papper såsom postanvisningar, checkar kassör och kontroller till elektroniska betalningar med en check scanner.

Som fastighetschef, ser du varje bit data i samband med en fastighet, inklusive enhets layouter, verktyg, bilder, historia underhåll, schemalagt underhåll händelser och hyresgästkommunikation. En tjänstebegäran anländer och blir en arbetsorder som kan fästas och överlämnas till en leverantör. Hyresgästen kan skicka förklarande bilder som går till säljaren, som sedan kan svara. Säljaren kan fakturera fastighetsförvaltande bolag på nätet och ta emot elektroniska faktura betalningar.

Om kostnaden för en tjänstebegäran överstiger din myndighet, innehåller detta online fastighetsförvaltning systemet trösklar för varje ägare, så att du kan skicka en begäran om godkännande genom att rikta en begäran till ägaren portalen. Du kan styra vilken typ av information och detaljnivå som ägarna kan se för att rymma en mängd olika ägare affärsbehov och personligheter.

Möjligheten för en ägare att visa en instrumentpanel som innehåller realtidsinformation (organiserad enligt nästan alla infall) ger ett välgrundat ägare med ett finger på pulsen av verksamheten. Kontinuerligt informerade ägare är mer benägna som långsiktiga kunder.

Fastighetsförvaltning

Ägaren instrumentpanel är ett värdefullt verktyg för online fastighetsförvaltning att sälja till potentiella ägare kunder. Ägare kan få varningar, automatiskt, när händelser inträffar, såsom en insättning till svars anmälan eller en underhållsbegäran anmälan och mycket mer.

Propertyware automatiserar hanteringsavgift beräkningar, vilket frigör tid för dig att fokusera på nätet fastighetsförvaltning. Den stöder komplicerade förvaltningsregler, spår genomslag intäkter och markeringar av leverantörsräkningar, och automatiskt laddar engångsavgift under hyresavtalet undertecknas. Förvaltning-avgift beräkningar ske kontinuerligt och länk till lednings företagets ekonomi. Varje transaktion lagrar den beräknade förvaltningsavgift och beskrivning och stöder användardefinierade anpassade perioder. Det är möjligt att spåra provisioner för 1099 anställda och betala ägare utnyttjanden tryckt check eller elektronisk överföring.

Manager / ägaren Funktioner

Genom att konsolidera ekonomi i alla portföljer eller genom specifik egenskap, utrustar Propertyware Accounting ditt företag att spåra sina egna investeringar medan spåra ekonomi för ägarkundportföljer. Den hanterar flera bankkonton, hanterar bankinlåning och utskrifter insättningskvitton samtidigt visar alla transaktioner och detaljer. Alla användaråtgärder är föremål för revision spår. För de anställda som inte kräver stora bilden vyn kan du begränsa arbetstagarnas tillgång till utsedda portföljer, byggnader och bankkonton.

Till stöd för kundfordringar, kund liggare spåra återkommande och engångskostnader, betalningar och andra objekt. Propertyware varnar automatiskt hyresgäster till förfallna saldon och beräknar förseningsavgifter.

Propertyware ger en enda databas för alla leverantörer, räkningar, betalningar räkningen, anteckningar och skannade dokument för att ge hjälp med att kontrollera fastighetskostnader. Din ledningsgrupp kan betygsätta leverantörer för att stödja konsekvent informerade arbetsuppgifter av alla gruppmedlemmar. Om du behöver för att upprätthålla separata Quickbooks företag filer för olika företag eller specifika ägare, Propertyware Sync för SPCS synkroniserar dina data med SPCS. En synkroniseringsloggen ger en verifieringskedja för varje överförd transaktion.

Produktsupport ingår och handboken för detta online fastighetsförvaltning tjänsten är utmärkt. Den Propertyware webbplats erbjuder gratis online fastighetsförvaltning handledning, utbildning videor och webbseminarier. Anpassade utbildningar är tillgängliga, liksom, och onlinedemonstrationer planeras dagligen. En 15-dagars testversion finns tillgänglig och levereras i två versioner: en som är befolkade med exempeldata, och en annan som accepterar utsikter egna uppgifter. Folket på Propertyware kan hjälpa till med att migrera data från ett antal andra online fastighetsförvaltning produkter. De hjälper också med webbdesign tjänster. Propertyware värd en online-användarforum och de är på Facebook och Twitter.

Bokföring

Propertyware är det bästa av rasen bland online fastighetsförvaltning produkter som har brutit sig loss från den föregående generationen av plattformsspecifika produkter för att utnyttja potentialen i webb-baserad programvara. Propertyware rika på nätet fastighetsförvaltning funktioner stöder hantering av hundratals – eller tusentals – av hyresfastigheter.

Hjälp och support

Sammanfattning