online bild värd – BlueMelon 2017

BlueMelon erbjuder mycket mer än bara nätet bild värd. Denna bild webbhotell kan du ladda upp dina bilder och vet att de är säkra men ändå låta dig möjlighet att skapa bildspel för att dela med familj och vänner. Du kan också beställa utskrifter av dina favoritbilder och presentartiklar samt.

Sammanfattning

När du kommer till framsidan av detta online bild webbhotell du kommer att se en uppsättning funktioner som BlueMelon erbjuder. Men de visar också hur man använder dessa tjänster snabbt och enkelt. De tar gissningar ladda upp och organisera dina foton direkt på framsidan av deras hemsida. Dessutom kan du hitta tips om hur man importera eller exportera bilder och hur man dela dina foton med lätthet. Detta företag erbjuder flexibilitet för alla som tycker om att skapa och dela sina bilder.

Detta online bildvärdtjänst använder en dra-och-släpp-metoden för att ladda upp dina bilder. Men du kan också välja bilder en åt gången och ladda upp dem separat. Vi gillar det faktum att BlueMelon erbjuder dig en uppladdning skärm där du kan se utvecklingen av de bilder du laddar upp.

BlueMelon nätet bild fientlig tjänst gör det möjligt för dig att skapa en rolig bildspel som du kan dela med dina vänner. Men har du också möjlighet att ladda upp dina favoritbilder på din Facebook-sida eller andra sociala medier webbplats. Om du har bilder som du vill dela med andra, men är inte intresserad av att skapa ett bildspel, är det inte ett problem. Med den här bilden värdtjänst har du möjlighet att skicka e-post som innehåller en länk till dina bilder. Detta gör det möjligt att behålla kontrollen över vem som kan se dina bilder. I framtiden skulle vi vilja se BlueMelon kan du skapa en digital klippbok med hjälp av deras hemsida.

Detta online bildvärdtjänst kan du köpa utskrifter av dina favoritbilder. Vad mer kan du också skapa personliga presenter med dina egna bilder. Detta är en utmärkt idé för dem på din inköpslista som verkar ha allt. Kan ni föreställa er glädje på en ny morförälder ansikte när du öppnar en gåva för att hitta en minnessak låda med sin nya grandbaby foto på det?

BlueMelon ger dig en god uppfattning om vad du kan göra med dina bilder och hur man gör det på deras huvudsida. Detta online bild webbhotell är enkelt för det mesta. Kontrollpanelen kan tyckas lite överväldigande tills du navigerar det ett tag.

Hjälp och stöd i denna online bildvärdtjänst är en bit saknas. Även om du kan lägga upp en allmän fråga eller skicka e-post företaget från webbplatsen, skulle vi vilja se några fler alternativ. Vi skulle verkligen vilja se BlueMelon lägga till ett avsnitt av frågor så att användarna lätt kan hitta svar på sina enkla frågor.

BlueMelon är en mångsidig online bild webbhotell. De tillåter dig att ladda upp dina bilder med lätthet och låter dig skapa gåvor och bildspel för att dela dina underbara bilder. Dessutom kan du sälja dina bilder på denna webbplats. Vi skulle vilja se dem erbjuder några fler funktioner i deras hjälp och stöd avsnitt, men annat än att vi gillar den här tjänsten.