online blommor leverans – ProFlowers 2017

ProFlowers har varit i branschen att leverera buketter och minnesvärda stunder för mer än ett decennium. Under den tiden har företaget blivit en ledande namn i online-blomsterbud. Under den tiden har företaget blivit en ledande namn i online-blomsterbud. Företaget vackra sortiment förtjäna det Top Ten Recensioner brons Award för online-blomsterbud.

Blom Selections

Även om inte riktigt lika betydande som för några online blomsterbud webbplatser, är ProFlowers “urval fortfarande ganska respektabel. Du kan uppgradera en bukett eller ändra faktorer som vas eller längden på blomstjälkar. När du väljer olika alternativ, till bilden av arrangemanget förändringar återspeglar vad din beställning kommer att se ut.

ProFlowers tar sällsynt strategi att skicka sina blommor i en låda med en fuktgivande pack, som innehåller en vattendränkt svamp fäst till botten av stjälkarna som är täckt med plast för att hålla överflödigt vatten från att sippra ut. Du arrangerar blommorna själv i en vas med din egen eller en som du köper från detta företag som levereras med blommorna. Medan vissa människor njuta av denna enormt, andra ogillar arrangera blommor, så det är något att överväga om du beställer blommor online från ProFlowers.

Däremot kan du köpa förutbestämd buketter genom ProFlowers, som har förvärvats av FTD. De slutliga arrangemangen för förvärven pågår fortfarande, och ProFlowers fungerar som en självständig enhet, men dess arrangemang med FTD fungerar bra, eftersom FTD har kontakter med ett stort nätverk av lokala florister för att skapa blomsterarrangemang och få dem där de behöver gå.

Den ProFlowers webbplats har ett urval av multi-dag gåvor för att glädja mottagaren. Till exempel, kan du beställa en födelsedag bukett ska levereras den första dagen och en chokladmousse torte med en födelsedag hälsning att komma nästa dag.

ProFlowers erbjuder ett fint urval av förutbestämd begravning och sympati blommor som du skickar att trösta någon. Dessa inkluderar kransar att hänga på dörrar eller montera på tråd står och blommor begravnings kors. Företaget erbjuder också kista bitar. Sympati blommor som skickas till någons hem vid vissa tillfällen kan behöva ordnas av mottagaren, men i allmänhet är dessa blommor erbjudanden utförs av lokala florister som producerar helt genomförda arrangemang. Mottagarna behöver inte oroa sig för att arrangera blommor till en begravning eller minneshögtid, såsom kransar, korsformade blommönster eller något komplicerat som att eftersom dessa är alla hanteras av lokala florister och anländer redo att visa.

Icke-Blom gåvor

Om du har ett bröllop kommer upp, kan du lita på Bridesign, en partner platsen för ProFlowers. Bridesign skickar förmonterade arrangemang i stadiga lådor, antingen till ditt hem eller till bröllopet platsen. FedEx hanterar leveranser för Bridesign och bröllop blommor kommer att levereras två dagar före ceremonin. Om du är missnöjd eller något går fel, kommer Bridesign göra en annan sändning natten.

Med ProFlowers och dess olika dotterbolag, kan du skicka non-blommor gåvor såsom torkad frukt, chokladkaka, ost och kracker kombinationer, vin med tillhörande snacks, chokladdoppad jordgubbar, Mrs. Fields kaka lådor, och tårta pops. Du kan också välja sockerfria sötsaker.

Dessutom kan du skicka personliga gåvor av alla slag genom ett partnerföretag, personliga skapelser. Samlingen omfattar sådana saker som tavelramar inskrivna med mottagarens namn och datum för viktiga tillfällen, baby filtar, söta trasdockor och uppstoppade djur med ett barns namn broderat på dem. ProFlowers ger också en gåva av månaden klubb som tillåter dig att skicka tre, sex eller 12 månader av olika frukter, inbegripet ekologiska frukter, till mottagaren.

Den ProFlowers webbplats är välorganiserad och lätt att använda. Du kan handla genom tillfälle, födelsedag, blomma typ, växter, specialerbjudanden, gourmet gåvor och samma dag poster. De nyligen visade alternativen på den högra sidan av en produktsida gör det enkelt att hålla koll på dina favoriter och du jämföra olika alternativ om du inte kan välja mellan olika gåvor.

Detta företag erbjuder även regelbundna försäljning och rabatter specialerbjudanden. Till skillnad från vissa online blomma leverans företag, ProFlower erbjuder söndags leveranser på vissa buketter.

ProFlowers erbjuder kundtjänst på nätet och via telefon eller e-post. Hemsidan innehåller instruktioner om hur man tar hand om olika typer av blommor och växter, liksom information om företaget. ProFlowers garanterar att alla dess blommor, växter och andra konserverade objekt kommer att pågå åtminstone sju dagar eller om du har rätt till full återbetalning.

Kundservice

ProFlowers erbjuder rikstäckande leverans i USA och internationellt blomsterbud genom sitt systerbolag, ProFlowers International. Order spårning är tillgängliga online, via e-post eller telefon. ProFlowers erbjuder också en mobil app som du kan använda för att placera och spåra beställningar, finns på Apple och Android produkter.

ProFlowers hemsida ger en fullständig förklaring av frågor som människor ofta frågar, inklusive information om sjöfart, betalning, hur leveranser hanteras, status levererade blommor och sätt att lösa kampanjkoder.

Beställning och leverans

ProFlowers har åtagit sig att miljövänliga trädgårds praxis och etiska arbetsnormer, och det håller sina odlare till sin egen uppförandekod. Den rymmer rättvis handel och Veriflora certifieringar. Det kräver att dess leverantörer vara certifierade av andra organisationer såsom Florverde, Fair Flowers och GlobalGap.

Den stora mängden av blommor information på webbplatsen gör ProFlowers en förstklassig blomma leverantör. Färskhet sina blommor erbjudanden hjälper också ProFlowers rang bland företag med de bästa online blommor. Dess blommor är väl hydrerad och friska vid ankomsten. Men även om det är möjligt att få förberedda arrangemang från den här tjänsten, tänk på att en hel del av sina blommor produkter kräver att du eller din mottagare för att arrangera dem själva.

Eco och funktioner välgörenhet

Sammanfattning