online bröllop inbjudningar – Skapa & SKRIV

En viktig aktör i världen av personlig kartong, American Greetings erbjuder en online bröllop inbjudan val med top-notch anpassningsverktyg. Men platsen har relativt få bröllop inbjudan mallar jämfört med sina konkurrenter och kräver att du gå igenom flera skärmar innan du hittar en lista över lämpliga online bröllop inbjudningar. Dessutom kan du inte betala platsen för att skriva ut dina inbjudningar för dig. Istället kan du registrera dig för ett enda medlemskap och skriva ut ett obegränsat antal kort på din hemdator.

Anpassning

När du hittar bröllop delen av American Greetings webbplats kommer du se att dess Skapa och PRINT gränssnitt är i nivå med andra online bröllop inbjudan konkurrenter. Kvaliteten på sina kort är också uppenbart, men platsen kommer inte att tillåta dig att spara ditt arbete för senare om du registrerar dig för ett konto med ett kreditkort. Skapa och skriva ut är den enda online bröllop inbjudan tjänst fann vi som kräver detta.

Den största styrkan i Skapa och skriva ut är dess personalisering funktionen. Du kan ändra formuleringen eller flytta text och konst element separat. Du kan också lägga till clipart av ett brett utbud av alternativ för att göra dina inbjudningar unik. I själva verket kan du även radera alla teckningar och text på alla kort och göra om det från början. Kvaliteten på American Greetings “Skapa och skriva ut tjänsten kan inte slå på en amatörkonstruktionsnivå.

Endast en handfull av bröllop inbjudan mallar är tillgängliga via skapa och skriva ut, inklusive en personlig inbjudan, formell inbjudan och bröllopmeddelanden. Det är lätt att blanda ihop dessa med bredare urval av bröllop gratulationskort, dock.

Skapa och PRINT är en fröjd att använda, men det ger bara gifta sig inbjudningar, möhippan och bröllopmeddelanden. Det innebär att du inte kan få matcha brevpapper som tackar dig kort på platsen. Men när du registrerar dig för ett konto, kan du skicka hundratals elektroniska inbjudningar och skicka ditt färdiga bröllop inbjudan mall på sociala nätverkssajter.

Surfa bröllop inbjudan val som erbjuds av American Greetings tar (bröllop) tårta i form av formbarhet. Men bröllop inbjudan hemsidan faller efter sina konkurrenter genom att kräva ett kreditkortsnummer för att spara ändringarna. Dessutom måste du också ladda ner ett program som heter Google Gadgets och sedan köra antingen Google Chrome eller Internet Explorer att använda webbplatsen, eftersom det inte stöder webbläsaren Firefox.

mallar

Om du har frågor om dina utskrifts at-home kort utformade i Skapa och tryckdesign svit, inte ser till telefonen för att få hjälp. Webbplatsen saknar också e-stöd, chatt stöd, en gratis katalog och kundrecensioner. Denna brist på kommunikation med kunder kan vara en orsak företaget har fått negativa recensioner på nätet. Dess kreditkorts krav, å andra sidan, kan vara orsaken till klagomål om amerikansk hälsnings försäljningspris praxis frågor.

American Greetings “Skapa och PRINT är ett underbart verktyg om du är en brud på en budget eller om du har förtroende för din utforma färdigheter. Men du kan göra det mesta av vad som finns tillgängligt genom sin utformning tjänsten med mer välbekanta designprogram som Adobe Illustrator.

tjänster

Enkel användning

Hjälp och support

Sammanfattning