online-fakturering – Faktura Machine

Faktura Machine online faktureringssystem erbjuder en extremt strömlinjeformad produkt som kan fakturera, räkning återkommande och hantera projekt och objekt. Men erbjuder några anpassningsmöjligheter.

Sammanfattning

Faktura Machine erbjuder en enkel skapelse faktura verktyg som kan hantera rabatter, två skattesatser per faktura och olika valutakoder och symboler. Den kan lagra artikelinformation, utan endast beskrivningen, antal, typ och plats. På samma sätt, bara projektmodulen lagrar en beskrivning, timmar, hastighet och status. Detta online fakturatjänst kan inte skapa uppskattningar.

Detta online faktura och faktureringssystem kan skicka fakturor, PDF fakturor, tack e-post och påminnelse e-postmeddelanden via tjänsten. Dessutom kan alla versioner integreras med Basecamp projektledningstjänster.

Denna online-fakturering och fakturatjänst kan hantera återkommande nätet fakturering och kan skicka ut påminnelse e-post för förfallna fakturor. Det kan också ta emot delbetalningar och kan skicka ut kvitton eller en elektronisk faktura via e-post direkt till kunderna. Det kan dock inte tillämpa en betalning till flera fakturor enkelt och det behandlar inte krediter eller är chef för insättningar.

Faktura Machine online faktureringstjänst erbjuder en klient modul som kan lagra grundläggande kundinformation såsom namn, företag, e-postadress, två adresser, land och skatt ID-nummer. Det kan inte lagra två adresser som inte finns i samma stad, flera adress, valuta typ, kreditvillkor, telefonnummer, särskilda anteckningar eller bilder. Vid minsta, skulle vi vilja se detta online fakturering verktyg lägga till möjligheten att lagra telefonnummer, flera e-postadresser och två postadresser i olika städer.

Vi har svårt att rekommendera denna online fakturering produkt. Det är strömlinjeformad och estetiskt “vackra”, som de beskriver sin egen produkt på nätet, men fakturan Machine ger några anpassningsmöjligheter, butiker endast begränsad information och att de inte svara på e-frågor. Vi rekommenderar att du checkar in en av våra högre rang produkter som kan erbjuda mycket mer för ett liknande pris.