online kupong service – CouponCabin 2017

CouponCabin ger typiska online kupong servicefunktioner, såsom kupongkoder, men också har en gratis mobil app samt en webbläsare förlängningen. Vi har också haft läsningen genom sina produkterbjudanden och Freebies sektioner.

Sammanfattning

Denna online kupong tjänsten ger kupong koder, liksom livsmedelsbutiker, utskrivbara och gratis prov kuponger.

Kupongkoder är sökbara i alfabetisk ordning efter butik. Du kan sortera kuponger av idéer, just har lagt går snart och 100% framgång. Om kupongen inte har en “garanterat att det fungerar” eller “Fungerar hela tiden” etikett, så kommer det att ha en procentsats som motsvarar andelen framgångsrika. Kompletterande dessa framgångs etiketter är kommentarer. Vi uppskattar denna integration, eftersom det kommer att rädda dig från att välja en kod som inte fungerar.

Livsmedelsbutiker kuponger liknar kupongkoder som du måste gå igenom de kuponger per kategori alfabetiskt efter märke. Vi hittade det här intressanta, eftersom de flesta online kupong tjänster helt enkelt filtrera sina kuponger efter kategori, såsom mat, hälsovård, hushåll, etc.

Från huvud köpman sida kan du klicka på någon av de bästa kuponger. Om du väljer ett för Target, till exempel, kommer du inte bara se top deal för dagen från detta företag, men du kommer också att se alla de andra bonuskoder Target erbjuder. Majoriteten av köpmän, som Target, har också förmågan att visa dig dagligvaruhandeln, utskrivbara kuponger, freebies och erbjudanden som erbjuds även av denna webbplats, som är verkligen fantastiskt.

Även om du kan söka efter freebies av enskild butik, kan du även få tillgång till huvudfliken freebies. Det här avsnittet innehåller gratis prover för en mängd olika märken och objekt. När vi undersöker platsen, fann vi en fribiljett till en fri Garnier Fructis Sleek & Shine prov, samt en gratis “Föräldrar” tidningen läsare app nedladdning för din iPad, en fri trollspö prov och andra. Det fanns så många bra freebies.

För att vara säker på att du aldrig missar en del när du söker dina favoritwebbplatser, kan du installera CouponDetector, ett webbläsartillägg. När du har hämtat, kommer förlängningen varna dig för kuponger när du är på återförsäljare webbplats.

För fantastiska erbjudanden på språng, CouponCabin erbjuder också en gratis mobil app för din iPhone och Android-enheter. Med appen kan du hitta erbjudanden för lokala restauranger, butiker och företag, hitta de lägsta gaspriserna i stan, söka en databas för livsmedelsbutiker kuponger och mer.

CouponCabin erbjuder en hel del kuponger, även om de skulle kunna organisera dem bättre. På grund av antalet navigeringsverktyg, länkar och annonser på hemsidan, kan du lätt bli överväldigad. Vi föreslår att kringgå alla kategorier på hemsidan och söka efter kupong koder via sökfältet längst upp på sidan. Kupongen, livsmedelsaffär, Utskrivbara och Freebies flikarna ligger direkt under sökfältet är också till hjälp.

CouponCabin är en av de enda online kupong tjänster som ger chatt stöd, så vi definitivt applåderar dem för detta införande. Deras stöd avsnittet slutar inte där. Du kan fylla i ett webbformulär för både tekniska frågor och att rapportera ett utgånget kupong, affär eller länk. Kupongen tjänsten har också en Hur fungerar det avsnittet med information om hur man använder koder, samt en förklaring av vad varje kupong är.

Du kan även följa CouponCabin via Facebook, Google+ och Twitter och ställa frågor från dessa platser dem.

För tips om hur du kan vara en thriftier Spender, vilket sparar pengar för dig och din familj, föreslår vi att du även kolla CouponCabin blogg, som ofta uppdateras.

CouponCabin är en omfattande webbplats med massor av funktioner. Sajten är rörig och kan vara svårt att navigera, dock. Trots dålig navigeringen känner vi att detta online kupong tjänsten har en stor kupongkod erbjudande och vi älskar avsnittet freebies.