öre aktiemäklare – Merrill Edge, 2017

Merrill Edge är den enskilda och småföretag investering plattform som erbjuds av Merrill Lynch, rikedom förvaltning uppdelning av Bank of America. Oavsett om du är kund hos Bank of America, kan du hitta online-verktyg och stöd till investeringar som sträcker sig från säkra marknader, såsom fonder och obligationer, till mer riskfyllda satsningar som öre aktier och optioner.

Denna online brokerage kan vara en bra passform om du funderar på att balansera din befintliga portfölj med mer riskfyllda investeringar. Öre lager investeringar har potential att en god avkastning, men tricket är att identifiera legitima investeringsalternativ. Denna öre aktiehandel företag har experter, verktyg och utbildningsmaterial till hands för att hjälpa dig att identifiera öre bestånd från välrenommerade företag.

Ett verktyg som är tillgängliga från det ögonblick du öppnar ditt konto är tillgången allokatorn. Denna planeringsverktyget hjälper dig att avgöra hur många öre bestånd att köpa, liksom eventuella risker och avkastning som baseras på din investering stil.

Som en del av din online-portfölj, har du tillgång till flera forskningsmaterial, inklusive rapporter, levande marknadsströmmar och nyhetsflöden. Din portfölj är tillgänglig överallt, inklusive din mobila enhet, så att du kan få marknadsdata och köpa eller handel öre bestånd från var som helst.

Merrill Edge har professionella och licensierade öre aktiehandel rådgivare till hands. Dessa representanter är tillgängliga 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, året runt. Dessa rådgivare kan erbjuda goda råd oavsett om du är nybörjare eller en erfaren investerare. Förutom telefonsupport, kan du maila eller chatta online med representanter.

Företaget erbjuder fasta avgifter, men en kommission kan ansöka om vissa yrken. Prisinformation och annan information, inklusive ytterligare kontoavgifter och minimi listas på nätet.

Lanserat fem år sedan, erbjuder Merrill Edge en rad investeringar, inklusive öre lager samt aktier, fonder och andra val. Förutom professionella mäklare, har det artiklar, video tutorials och webbseminarier, för alla typer av investerare, som hjälper dig genom processen för att investera i öre bestånd eller andra investeringsinstrument för att spetsa din portfölj.