part planering tjänster – pingg

pingg är märkbart elegant killen på blocket, erbjuder konstnärliga inbjudningar i både online och tryckt form. Deras mycket anpassningsbara inbjudningar inkluderar konstverk av etablerade och nya artister. Skänkt med flera recensioner, är pingg en veritabel succé och vi är glada att dela denna exceptionella parti planeringstjänst med dig.

tjänster som erbjuds

enastående funktioner

pingg lanserades av en hjärntrust av entreprenörer som vill skapa en online inbjudan site / tryck bjuda brevservice som var minnesvärd för standout vackra inbjudningar. Att skapa sådana mönster, uppdrag de artister som Martha Stewart och Migi & Momologie att skapa färdiga designs för en mängd olika helgdagar, från jul och Yom Kippur, så svårt att hitta inbjudan för fester som HBT-relaterade händelser till Prom.

Om du är i behov av tryckta inbjudningar, kan pingg hjälpa. Deras eleganta design kan hittas i deras tryckinbjudan med lika många designer samlingar att perused. När du har skapat din inbjudan i sin design lab, välj om du vill pingg att skicka ut dem (FYI: Detta är en pay-tjänst).

Värdar som vill gå den extra milen, kan du justera inställningarna för att skicka “tack” texter till gäster Dagen efter festen. Du kan också skicka meddelanden och påminnelser till gästerna. Alla dessa funktioner kan hittas i “kommunikation” område av inbjudan instrumentbrädan.

Vi älskar också deras välgörenhet register funktion som kallas “Ändra Present”, där värdar kan välja mellan en mängd olika välgörenhetsorganisationer i en kategoriserad, orsaka-specifik lista. Du kan använda detta verktyg som tyder på att gästerna donera till välgörenhet av ditt val kontra föra en gåva.

verktyg

pingg uppfyller nästan alla kriterier i de tjänster som erbjuds kategori av vår jämförande matris av de bästa parti planering tjänster, erbjuder lika stilfulla inbjudningar i både print och online-formulär. De har spännande färdiga mallar som skapats av dussintals begåvade konstnärer som finns i deras Designkollektion område. De erbjuder också designer för olika helgdagar, vilket gör att varje kund hittar vad de letar efter.

En av de tjänster pingg erbjuder som verkligen gör det minnesvärda är deras tryck bjuda brevservice. För upptagna part värdar som vill både online inbjudningar och skriva ut inbjudningar, men inte har tid att skicka ut dem, kan Pingg göra det åt dig. Även om den här tjänsten är inte gratis, priset är rimligt och uppskattat om du befinner dig för upptagen för att slicka dussintals stämplar.

Online inbjudningar erbjuds av pingg, liksom händelsen webbsida, är mer elegant än vad du hittar på någon annan part planering webbplats. Händelsen webbsida är också mycket anpassningsbar, så att kunder ladda upp sina egna bilder (med en praktisk Flickr länk-up) och sin egen video; Dessa tillägg verkligen göra en online inbjudan glans.

Och om du letar efter fest påminnelser och idéer parti är pingg platsen att besöka. Deras händelsepåminnelse verktyg kan du infoga någon händelse som du vill bli påmind om, liksom när du vill att påminnelsen att komma fram, så att du inte bara komma ihåg din mammas födelsedag, men du kommer att bli påmind i massor tid så att du kan köpa en tid present.

För parti värdar i behov av idéer parti och andra partirelaterat bistånd, har deras “underhållande” område hundratals välskrivna och genomtänkta artiklar författade av experter på Martha Stewart Living och Sugar Network. Artiklarna är trevligt dividerat med ämne, som “etikett” och “cocktails,” för att hjälpa dig att snabbt hitta råd som faktiskt hjälper.

Medan pingg erbjuder viktiga, men gemensamt har hittats verktyg som Adressbok, kalender och foto uppladdning och bjuda anpassning, finns det andra verktyg som erbjuds av pingg som är lika imponerande. Deras sociala nätverk länka är en av de bästa finns på nätet, som förbinder upp till nästan varje populära sociala nätverkstjänsten, se till att alla hålls i slingan om ditt evenemang från eventuella tids ändras till påminnelser.

extramaterial

Framtiden för online-inbjudningar kräver länkning till Twitter, Facebook och texter / SMS-meddelanden, och Pingg är definitivt i täten. Du kan kors skicka dina pingg inbjuder direkt till Facebook, inte bara lätt att bjuda in alla dina vänner, men att imponera på dem med din unika stil.

pingg kan inte erbjuda en händelse tidslinje planerare, ett praktiskt sätt att hålla dina gäster informeras om partiets planerade festligheter, men de gör träffas varannan kriterium i denna kategori. En sådan extra är deras leverantörslistan, där kunderna kan hitta mötesplatser, restauranger, partitillförsel butiker och mer, allt inom sitt område.

Gemenskap

Säljaren verktygslistan finns i instrumentpanelen området; som också är känd som inbjudan mellanlagringsområdet (där du hittar även evenemangs påminnelse verktyg). Välj helt enkelt en kategori och infoga ditt postnummer för att hitta en leverantör i ditt närområde. Obs: Vissa leverantörer hittas via pingg göra en mängd olika anpassade party, t-shirts, godis och mycket mer. Personliga part leveranser är en växande trend i partiet planering världen.

Vi älskar också de dussintals vattnas i munnen recept som finns i deras Underhållande avsnitt. Noterbart är deras kalkon röda bönor chili recept i “Lazy Hostess: knytkalas Chic” artikel. För att hitta alla pingg välsmakande recept, ange “recept” i det övre vänstra hörnet sökfältet i underhållande område.

Vi älskar också deras URL anpassning på inbjudan (så att gästerna lätt kan hitta inbjudan sidan i en nypa), deras evenemang samling fond och möjligheten för gäster till gäst kommunikation via händelsen strömmen på händelsen webbsidan.

Inte överraskande, pingg erbjuder en mängd olika samhällsfunktioner som är säker på att tillfredsställa alla smaker och preferenser. Länken till pingg officiella blogg kan hittas längst ner på huvudsidan. Deras blogg innehåller hundratals intressanta poster att hjälpa till med fest planering, med många kommer direkt från Martha Stewarts populär sajt (och tidning), Martha Stewart Living.

Hjälp och support

Deras Facebook-sida är också värt ett besök. Fans kan lämna in sina uppmaningar på pingg till olika tävlingar under hela året och även vinna priser som en $ 500 pingg presentkort. pingg Twitter-konto är också aktiv, med Tweets skickas ut varje dag. Var noga med att registrera dig!

Sammanfattning

De har också ett nyhetsbrev – Clip-pingg – som innehåller säsongs lämplig information part.

Om den myriad av verktyg och funktioner pingg erbjuder någonsin får du förvirrad, kommer deras skickligt namngivna Hjälp-pingg hjälp området svara på alla frågor du kan ha. Deras hjälpavsnitt är uppdelat i sex kategorier, och ett sökverktyg är också tillgänglig för kunder som vet exakt vad man ska leta efter. Kunderna kan också skicka hjälp frågor via e-post.

pingg är ett fint exempel på spännande nya framsteg som finns i nätet part planering sajter. De tar konsten på fullt allvar och parti värdar som känner på samma sätt är säker på att älska pingg. Från eleganta inbjudan till dussintals spännande extrafunktioner, vi är glada att presentera pingg som en uppskattad tjänst i vårt parti planeringstjänster kategori. Var noga med att kolla in våra andra recensioner av online part planeringstjänster för mer festliga alternativ.