pool värmare – SmartPool, 2017

Den SmartPool SunHeater S240U är en solvärmeenhet som utnyttjar kraften i solen för att hålla din pool varm. Denna enhet fungerar tillsammans med din pool befintliga pumpsystem och är utbytbara, så att du kan anpassa den för att arbeta med alla typer av poolsystem.

Till skillnad från många pool värmesystem, är SmartPool SunHeater en sol enhet som fungerar med solens strålar för att öka temperaturen på vattnet. Om du letar efter en pool värmare för att hålla din pool en specifik temperatur, är denna enhet inte en. Istället kommer denna pool värmare höja temperaturen på vattnet någonstans från 6 till 10 grader Fahrenheit. Det fungerar bäst i varmare klimat och i områden där solpaneler inte hindras av träd och andra skuggor hela dagen. Dessa paneler kan installeras utan användning av professionell rådgivning, som kan spara pengar under en professionell installera på en gas- eller elektrisk enhet.

Antalet solpaneler du måste köpa beror på storleken på din pool. För mindre ovan jord pooler, är en låda med solpaneler tillräckligt för att hålla din pool bekväm. Om du har en i mark pool som innehar mer än 25.000 liter vatten, kan du behöva så många som fyra sol rutor. Solpaneler fungerar bäst när du lägger till en sol filt till din pool när det inte används. Solens filt förhindrar värmeförlust när lufttemperaturen börjar sjunka.

Den SmartPool SunHeater S240U pool värmare kommer inte med komplicerade kontroller eller en kontrollpanel. I stället du koppla panelerna upp till din befintliga pool pump, och pumpen håller varmt vatten som cirkulerar i din pool. För att övervaka din pool temperatur, måste du använda en extern termometer. All anslutning hårdvara som du behöver för att få din värmare igång medföljer värmaren kit.

Den SmartPool SunHeater S240U pool värmare håller din pool upp till 10 grader varmare än det skulle vara om du inte har en värmare alls. I varmare klimat, är poolen värmaren tillräckligt för att hålla vattnet bekvämt för en lång tid. Inställning kan göras utan hjälp av en professionell, och panelerna är i allmänhet underhållsfria.