psykiska tjänster – Astrocenter 2017

Från astrologiska horoskop att tarot avläsningar ger Astrocenter en rad populära psykiska tjänster. Även om dess repertoar av psykiska avläsningar kan inte vara lika omfattande som andra online psykiska tjänster vi granskat, utmärker Astrocenter till dem det ger. Dessutom tillhandahåller tjänsten omfattande psykiska profiler och pedagogiska webbplats funktioner som kan hjälpa dig att lära dig mer om olika typer av spådom.

Sammanfattning

Bland Astrocenter mest populära tjänsten är levande telefon avläsningar, som genom sin syster webbplats, Psychiccenter.com. Tjänsten har rådgivare som kan utföra astrologi, numerologi och tarot avläsningar. Det finns också synska som är specialiserade på drömtolkning, andlig vägledning och ande styr avläsningar. När du söker efter synska, kunde vi inte hitta någon som erbjuder tidigare liv eller sällskapsdjur avläsningar.

Astrocenter ger avläsningar via e-post förutom telefon. Medan levande avläsningar personlig, tjänstens e avläsningarna verkar generiska och saknar specificitet. Föreliggande avläsningar vi fick var allmänt tillämpligt och saknade detaljer. Detta är dock knappast förvånande med tanke på att de är öppna för tolkning och inte planeras för en viss person. Som sådan, om du letar efter vägledning om en specifik fråga eller problem, rekommenderar vi att du använder en av tjänstens levande synska eller en personlig rapport i stället för en allmän horoskop eller tarot läsning. Tyvärr har tjänsten inte erbjuder chatt avläsningar. Medan vissa kan hävda att chatt avläsningar kan vara så opersonligt som e-ettor, de är ett bra alternativ om du vill diskret kontakt med en levande rådgivare.

En av de mest anmärkningsvärda sakerna Astrocenter är dess omfattande psykiska profiler. Varje psykiska har en övergripande betyg godkännande, en lista över kompetensområden, hans eller hennes biografi och en tillgänglighetsschema. Det finns också en inspelad hälsning från varje psykisk du kan lyssna på innan du kontaktar honom eller henne direkt. Vad vi tyckte mest om profilerna är klienten feedback. Här, tidigare kunder erbjuder frivilligt bedömningar om sina erfarenheter med en viss psykisk. De kan också ge psykiska ett godkännande betyg upp till fem stjärnor, vilket är i genomsnitt i den psykiska övergripande rating godkännande. Webbplatsens uttömmande profiler sticker ut i skarp kontrast till några av de mer glesa som vi kom över när du granskar andra, mindre imponerande tjänster.

För individer försiktig med dykning i spådom huvudet först, erbjuder Astrocenter.com en mängd gratis webbplats funktioner för att hjälpa dig att få dina fötter är våta. Det kanske mest anmärkningsvärda är den astrologi, tarot och psykiska ordlistor. Dessa nyttiga lexikon tillåter dig att bli bekant med terminologin i samband med var och en av dessa grenar av spådom. De är särskilt användbara eftersom de kan hjälpa dig att förstå vilka tjänster som kan vara mest fördelaktigt för dig. På samma sätt, platsen har också en samling av informativa artiklar, varierar i ämnet från relation hjälp till personlig utveckling.

Även om vi skulle vilja se chatt avläsningar som erbjuds, är Astrocenter en stor psykisk service övergripande som ger vanliga typer av behandlingar och nyttiga resurser webbplats som kan utöka dina kunskaper om spådom. Dessutom psykiska profiler erbjuder gott om information som hjälper dig välja den bästa online psykiska för din situation.