ringsignal programvara – Aya Mobile Ringtone Converter

Aya MP3 AMR WAV MMF Ringtone Maker är det enklaste ringsignal programvara som finns idag. Detta program, så grundläggande som det är, kan extrahera och split ljud eller video från en låt i din samling, och omvandla den till kompakta storlek format för din mobiltelefon.

Sammanfattning

Med tanke på enkelheten i detta program, man skulle kunna tro att det skulle vara mer intuitivt att använda. Tyvärr är det inte fallet. När programmet är installerat, kommer en liten ljusblå och vit skärm fylla. Till skillnad från de flesta ringsignal program är de viktigaste knapparna konstigt ligger vertikalt, på den högra sidan av huvudskärmen. De okonventionella knappar inkluderar: lägga till, ta bort, klar, koda, stopp, bläddra, köpa, hjälp, om och avsluta. Du kommer också att sätta i din leverantör och telefonmodell. Programmet kan sedan bestämma vilka format som ska användas när dela och konvertering.

När du får bekväm med gränssnittet är lätt att faktiskt använda programmet. Du uppenbarligen klicka “Lägg till” eller “Browse” för att dra musik från din hårddisk. Du kan också ange en webbadress för din favorit YouTube eller MySpace musik. När du har din ljudfil väljs helt enkelt klicka på “Koda.” En delad ruta visas med en timer och redigeringsfunktioner. Det är här som du kommer att göra de nödvändiga ändringarna för din ringsignal. När filen är ordentligt redigerade, du klickar på “OK”. Uppdelningen rutan stängs; filen är nu klar som skall kodas. När du kodar filen kommer då att sparas i komprimerat format på hårddisken.

Aya MP3 AMR WAV MMD Mobile Ringtone Maker kan konvertera och extrahera ljud från AVI, DivX, Xvid, MPEG1, MPEG2, DVD, VCD, SVCD, MP4, PSP, 3GP, ASF, WMV, DAT, H264, H263, RM, RMVB, MKV och FLV till mobil ringsignal som MP3 WAV MMF AMR. Denna ringsignal Programmet kan också extrahera ljud från YouTube, Google Video, och MySpace.

Programmet har också ljudredigeringsfunktioner som gör att du kan ställa in bitrate, samplingshastighet och volym för dina ringsignaler.

Aya erbjuder inte telefonsupport för närvarande, men du kan kontakta teknisk support och försäljning via e-post. Det finns också en lista över vanliga frågor om programvarans webbplats. Om du behöver hjälp med att använda programmet, det är en stor hjälp funktion som du kan bläddra. Det ger dig information om varje funktion i detta program.

Aya MP3 AMR WAV MMF Mobile Ringtone Maker stöder de flesta telefoner genom format. Eftersom de ringsignaler som gjorts av detta program laddas ner via USB-kabel, vilken telefon som helst som kan stödja format, och kan anslutas till datorn via en USB-kabel, kan använda denna ringsignal program med liten eller inget krångel.

Ljudkvaliteten är inte så illa, men vi svårt att få YouTube-videor för att ladda ner i programmet. I allmänhet är det här programmet effektivt i ljudkvalitet, men inte uppfyller standarder med sina videokonvertering.

Sammantaget kan Aya MP3 AMR WAV MMF Mobile Ringtone Maker effektivt omvandla ljudfiler med god ljudkvalitet, men det finns ett par saker som går mot en rekommendation för denna ringsignal programvara. För det första är produkten ska tillåta dig att använda online videofiler för att göra ringsignaler. Vi försökte använda den här funktionen flera gånger, men vi kunde inte utnyttja detta under provningen. Varannan produkt på vår lineup utom här har ett webbaserat sätt att överföra ringsignaler. Med detta program kan du bara få ringsignaler till telefonen via USB-kabel. Den enda enastående funktionen på denna produkt är dess förmåga att konvertera många typer av filer.