stegräknare – Livslängd MyStride 2017

Genom att mäta din dagliga stegräkning, blir du mer medveten om dina dagliga vanor. När du ställer in ett steg mål för dig själv, är det lätt att bli mer medveten om din dagliga rutin. Stegräknare är det bästa sättet att spela normala och aeroba aktiviteter som promenader och löpning. Livslängden MyStride aktivitet tracker registrerar exakt avstånd, kaloriförbrukning, träningstid och upp till 999,999 aeroba och gångsteg.

Sammanfattning

USB dongle i slutet av MyStride ansluts till datorn så att du kan synkronisera dina data till dess medföljande programvara. Denna aktivitet tracker in upp till vecka av information utan synkronisering om du vill spåra dina framsteg för ett långsiktigt mål. Du kan visa din stegräkningen för den dagen eller din totala stegräkningen för hela veckan. Den MyStride har en 5 procent felfrekvens, en över genomsnittet noggrannhet för stegräknare. Aktiv träningstiden visas också, vilket är bra eftersom många digitala stegräknare misstag räkna steg även när du är inaktiv.

Den MyStride tacka för sin noggrannhet tri-axlig accelerometer. Denna specialiserade sensor registrerar rörelse från tre håll, så att du kan bära den många olika sätt och det kommer fortfarande att registrera din vandring rörelse. Den levereras med en bältesklämma, så att du kan säkert fästa den vid bältet. Det bästa stället att bära någon stegräknare är på höften så att den kan registrera den svängande rörelse när du går.

Denna enhet visar en praktisk förloppsindikator som visar hur nära du är att nå ditt mål, vilket kan vara en stor visuell drivkraft.

När du får en livslängd MyStride aktivitet tracker, får du tillgång till ett online-klubb och programvara genom livslängd. När du köper denna stegräknare, får du en gratis fyra månader med programvaran, men efter denna tid, måste du betala för din online-medlemskap. Programvaran fungerar för Mac och PC-datorer och kräver Java Runtime Environment ska fungera korrekt. Även om programmet och medlemskap är inte helt gratis, vi vill att de är lätta att använda och fungerar som en bra drivkraft. Du kan följa dina framsteg baserat på brända kalorier, avstånd eller steg genom programmet.

Stegräknare med mjukvara och synkroniseringsfunktioner har ofta korta batteri liv men MyStride varar ungefär fyra månader utan att behöva byta ut batterierna. Det är en bekväm storlek och klipp på sportbehå eller midjeband för mer rigorös träning, glider lätt ned i fickan eller handväskan under dagligt bruk. Vi gillar multi-view skärm som tillåter dig att kontrollera tiden, steg eller någon av de andra statistik samtidigt.

Om du har frågor om den här enheten erbjuder Livslängd ett telefonnummer och e-postadress för detaljerade frågor. Företaget erbjuder också en live chat-funktionen om du har omedelbara eller installations frågor. Enheten levereras med en utförlig bruksanvisning och online anslagstavla är ett bra ställe att få din träning och fitness frågor besvarade.

Livslängden MyStride Activity Tracker är en riktig utrustning som är lätt och roligt att använda. Vi älskar storlek och lång batteritid. Stjärnan i showen är utfällbara USB dongle som ansluts till din Mac eller PC. Vi var besviken över att finna att mjukvaran är bara gratis under en försöksperiod, men det är en tillräckligt lång rättegång för att få en god uppfattning om din konditionsnivå och om att köpa programvara och online-medlemskap är för dig.