utomhus högtalare – Polk Audio Atrium4

Polk Audio Atrium4 utomhus högtalare är mindre än Polk Audio Atrium 55, men den kompakta designen kommer med en försämrad prestanda. Detta är den lättaste modellen vi ses, men svarsfrekvensen är endast genomsnitt och det är inte kunna hantera så mycket makt. Detta är dock fortfarande en av de 10 yttre ljudsystem i vår granskning och det stöds av den betrodda namn Polk Audio.

Sammanfattning

Varje utomhus högtalare i detta par väger bara 3,6 pounds. Denna lätta design gör dem lätta att montera på ditt hem eller uteplats. Men trots att de är mycket lätta, bör du ändå se till att fästa dem till en fast bit av trä eller sten för stabilitet. Polk Audio Speed-Lock monteringssystem erbjuder ett enkelt sätt att justera vinkeln på dina högtalare. Dessutom, bara utomhus högtalarenheterna åtgärd 9 inches hög, 6 inches bred och 7 inches djup. De kan lätt göms undan så att ljudet kan tyckas komma från en okänd källa.

Den Atrium4 använder en 0,75-tums aluminium dome tweeter och en 4,5-tums mineralfylld polymer baskon att producera alla ljud. Polk Audio rekommenderar att 10 till 80 watt från förstärkaren för att få bästa prestanda ur dessa förare. Allt under 10 watt kommer inte att ge tillfredsställande ljudkvalitet och något över 80 watt under en längre tid kan permanent skada högtalarna. Detta betyg på 80 watt är en av de lägsta toppeffekter i vår granskning. Det verkar dessa lätta enheter inte kan hantera den effekt som andra utomhushögtalare kan.

Det mänskliga örat kan höra ljud frekvenser från 20Hz till 20kHz. Många av de utomhushögtalare i vår granskning har en basåtergivning av 60Hz, som är acceptabelt för yttre ljudsystem. Polk Audio Atrium4 har dock endast ett frekvensomfång på 75Hz till 20kHz. Denna brist på bastonerna kan leda till att ljudet att ha en tunn ljud i det fria. Även om de kan spela allt det mänskliga örat kan höra, de är oförmögna att spela övertonerna och överljuds toner som ingår i musik för att förbättra ljudupplevelsen.

Detta utomhus högtalarsystem backas upp av en stor stödsystem. Polk Audio täcker denna produkt med en fem års garanti. Du kan också hitta den manuella på tillverkarens webbplats samt en FAQ sida. Om du behöver ytterligare hjälp, kan du kontakta kundtjänst via e-post, telefon eller chatt. Chatt, dock endast tillgänglig under Polk Audios kontorstid.

Trots att Atrium4 har en lätt och kompakt utformning, den har också en mycket tålig utsida. Det är certifierad för alla väderförhållanden och har en polypropylen skåp, aluminiumgaller och hårdvara rostfritt stål. Detta är dock robust exteriör inte matchas i det inre. Polk Audio Atrium4 har en låg tolerans för wattal och svarsfrekvensen saknas. Inte desto mindre kommer denna utomhus högtalare fortfarande kunna fylla din trädgård med tillräcklig ljud.