arrangör programvara – Efficcess, 2017

Efficcess fungerar på flera plattformar och är en mångsidig och fullfjädrad personlig information manager. Med en kalender, adressbok, uppgiftslista, lösenord manager och inbyggd tidskrift kan du hus din personliga information och viktiga dokument i en säker plats. Av dessa skäl och mer, tilldelar vi Efficcess vår Top Ten omdömen om Silver Award för arrangör programvara.

Feature Set

Efficcess “gränssnitt liknar Outlook, så det är lätt att navigera på både en dator och smartphone. Du kan komma åt organiseringsverktyg på programmets vänstra panelen och välja olika gränssnitt stilar som varierar i färg och tema. I våra tester, fann vi det lätt att utföra vanliga uppgifter som att mata in händelser i kalendern och att inrätta anpassade påminnelser. Medan Efficcess levereras med flera effektiva organisera verktyg, har den inte en mall budget eller sätt att spåra dina utgifter som många av sina konkurrenter.

En av denna organisation programvara mest praktiska funktionerna är dess automatisk säkerhetskopiering; Du kan ställa in programvaran att automatiskt säkerhetskopiera dina uppgifter varje gång du stänger programmet. Det gör att du inte förlorar viktig information. Du kan också manuellt säkerhetskopiera din information till antingen datorn eller en USB-enhet, vilket är trevligt om du använder mer än en dator.

De bästa organiseringsprogram utföra vanliga uppgifter snabbt och enkelt. Med hjälp av detta program kan du ställa in händelser och möten genom att klicka på en knapp. Du kan skapa anpassade påminnelser en till sju dagar i förväg av dessa kalenderposter så att du inte glömmer möten, födelsedagar, möten eller uppgifter. Om du behöver boka om ett möte, kan kalendern du dra och släppa den någon annanstans i kalendern. Du kan också ställa in återkommande händelser som inträffar på en dag, vecka, månad och år, vilket sparar tid.

Denna arrangör programvara levereras med möjlighet att lägga till storhelger till din personliga organisatör, och du kan skapa och ladda upp din egen semester listan. Detta är en användbar funktion om du har kontakter över hela världen.

Programmet har en omfattande adressbok där du kan lagra kontakter namn, adresser, telefonnummer, företagsinformation, e-postadresser och foton, samt ytterligare detaljer och noter. Denna ytterligare information om varje kontakt är särskilt användbart när du har hundratals kontakter i adressboken.

Säkerhet

Efficcess har en att göra-lista funktion som hjälper dig att hålla på uppgiften. Du kan ställa in prioritetsnivån för varje punkt på din att göra-lista, som hjälper dig att slutföra de viktigaste uppgifterna först. Programmet har också en ordbehandlare du kan använda för att göra anteckningar och en dagbok där du kan spela in dina tankar. Både ordbehandlare och tidskriften har stavningskontroll.

Denna arrangör programvara har en inbyggd papperskorgen som skyddar dig mot permanent radera viktiga filer. Om du råkar av misstag raderar en fil, kan du enkelt få tillgång till papperskorgen och återställa den ursprungliga.

Du kan använda den här arrangören programvara för att lagra inloggningar och lösenord för alla dina onlinekonton. Det finns också en generator som skapar säkra lösenord; kan du helt enkelt skriva in den begärda protokollet för det nya lösenordet. Efficcess har även garantier för att skydda din information och lösenord – programvaran är kodad med krypteringsalgoritmer och är lösenordsskyddad.

Du kan komma åt all din information, inklusive kontakter, möten, uppgifter, dagböcker, anteckningar och lösenord från din iOS eller Android smartphone genom att hämta Efficcess appen. I våra tester, fann vi det lätt att synkronisera smartphone app med datorprogram. Du behöver synkronisera din dator och smartphone varje gång du gör en förändring för att få tillgång till den mest up-to-date information.

Denna personlig organisatör programvara stöder flera olika filtyper. Du kan importera och exportera TXT, HTML och CSV-filer. Detta är viktigt om du behöver för att överföra information eller kontakter till olika applikationer.

Efficcess erbjuder flera supportalternativ, inklusive e-post, telefon och chatt. Eftersom företaget är baserat i Kina, skillnaden i tidszoner gör e-post den bästa kontakten alternativet. Förutom programvarans tekniska support, du kan också komma åt vanliga frågor och en användarguide på hemsidan.

Integration

Efficcess “många organisera verktyg och app integration gör den till en av de bästa arrangörerna tillgängliga. Du kan manövrera mellan datorn och smartphone med lätthet att hålla reda på möten, uppgifter och viktiga händelser. Dessutom har programmet en stark säkerhetssystem som garanterar din personliga information förblir privat.

Hjälp och support

Sammanfattning