arrangör programvara – MSD Organizer, 2017

MSD Organizer är planerare program som hjälper dig att organisera alla aspekter av ditt liv. Även om det har många organisera verktyg och funktioner, är denna programvara lätt att använda. Även om du kan synkronisera programmet med Google, kan du bara komma åt en del av de data du matar in programmet.

Sammanfattning

Vad som gör detta arrangör programvara en av de bästa är dess många organiseringsverktyg. Du kan enkelt komma åt verktygen från de olika knapparna på den övre panelen av programvaran. Kalendern funktionen kan du ställa in återkommande händelser för möten, födelsedagar eller årsdagar. Om du behöver ändra ett möte, kan du helt enkelt dra och släppa händelsen på nytt datum och tid. Kalendern kan du också skapa egna påminnelser med intervaller kan ställas in.

Denna Personal Information Manager har också en lista för att göra du kan använda för att prioritera dina uppgifter. När du har skapat uppgifter och ställa in parametrar för dem, ger Aktivitetshanteraren dig med viktig information om varje uppgift, inklusive dess slutförande status, de dagar du har kvar för att slutföra det och vilken kategori den faller under. Programvaran har även en dagbok och anteckningar avsnitt.

Arrangörens adressbok erbjuder mer funktionalitet än de flesta av arrangörerna på vår uppställning. Inte bara ger det kontaktens namn, adress, telefonnummer, e-postadress, bild och kategori, men du kan också fästa textdokument, historier, kalkylblad, anteckningar och inbäddade dokument.

Förutom de vanliga organisera verktyg, har MSD Organizer också budgetmallar, patientjournaler, en musik och egendom arrangör och andra. Med dessa verktyg kan du organisera dina personliga och professionella liv och få tillgång till information på samma ställe. Eftersom så många viktiga dokument på ett ställe, har programmet möjlighet att säkerhetskopiera dina data. Du kan ställa in programmet att påminna dig om att säkerhetskopiera data regelbundet; Men det inte har automatisk säkerhetskopiering.

Förutom att skydda dina data genom att regelbundet utöka den, är programmet också skyddas av ett lösenord. Den krypterar även dina data varje gång du avslutar programmet. Dessa säkerhetsfunktioner förhindrar utomstående från att komma åt din information, som är särskilt viktigt om du använder lösenord manager för att lagra lösenord. Om du behöver hjälp med att skapa starka lösenord för andra tillämpningar, har programmet en generator som producerar starka lösenord kan du också lagra på programvaran.

MSD Organizer inte har en iOS eller Android-app. Istället kan du synkronisera dina kontakter, uppgifter och kalenderobjekt med Google och sedan komma åt informationen på ditt Google-e-post med din smartphone. Även om detta gör att du kan se några av dina data, kan du inte få tillgång till många av de dokument och funktioner i denna programvara. Detta begränsar programvarans effektivitet på mobila enheter, men programmet har flera exportalternativ så att du kan flytta data till andra applikationer. Du kan exportera TXT-filer, CSV-filer, HTML-filer och PDF-filer.

MSD Organizer webbplats erbjuder begränsade supportalternativ. Webbplatsen listar inte en teknisk support telefonnummer. I stället visar det en e-postadress som du kan använda. Vi fann att den tekniska supporten var snabb att svara på våra frågor och erbjuds hjälp svar. Den personliga organisatör Programmet innehåller en manual du kan komma för att få hjälp att använda de olika funktionerna. Manualen har också vanliga frågor som hjälper svar på vanliga frågor och problem.

MSD Organizer är fullfjädrad organisation programvara. Med många organiseringsverktyg och avancerade funktioner, kan du organisera dina personliga och professionella liv med lätthet. Medan MSD Organizer har begränsade supportalternativ och erbjuder lite i vägen för mobila kompatibilitet, dess användarvänlighet och kapacitet gör den till en av de bästa organiserings program som finns tillgängliga.