bärbara högtalare – Braven BRV-1, 2017

Om du är den äventyrliga typen eller om du behöver bara en extra slitstark bärbar högtalare, är Braven s BRV-1 den typ av enhet som du bör tänka på. Även ljudkvaliteten är inte bäst i klassen, är denna högtalare robust byggda och klarar väder och vind.

Sammanfattning

Basen är inte mycket kraftfulla, men när allt kommer omkring, låter den kompakta högtalaren fortfarande anständigt, särskilt för sin ringa storlek. Men jämförbara bärbara högtalare har en fylligare och renare ljud. När det gäller batteritid, men levererar BRV-1. Batteriet räcker i 12 timmar på en enda laddning.

Detta är en av de mest robusta små högtalare ute. Högtalaren är vattentät och kan få lerig eller tappas utan att gå sönder. Den har en metall högtalargaller som kommer i antingen orange eller blå förutom en svart skyddande skal. På undersidan finns en mössa som täcker en mikro-USB-laddning port, en 3,5 mm-uttag, en batteriindikator och en återställningsknapp. Det finns även en annan USB-port för laddning dina andra enheter. En fiffiga designelement är en liten ögla som kan användas för en snodd, vilket gör högtalaren lättare att bära. Du kan hoppa över spår, justera volymen och pausa och spela ljudet genom att trycka på knapparna på ovansidan av högtalaren. Det finns en blå lysdiod bakom den främre högtalargallret som låter dig veta när det är ihopparad med din enhet. Ibland blinkar och kan vara alltför ljust på natten, så du kanske inte vill hålla högtalaren i sovrummet.

Även om högtalaren är otroligt slitstarkt och mycket robust, finns det fortfarande en chans att något kan gå fel. Du får ett års garanti med den bärbara Bluetooth-högtalare. Du kan nå kundtjänst via e-post eller telefon, men det finns ingen chatt. Du hittar vanliga frågor och hämta bruksanvisningen på Braven hemsida.

Om du letar efter en bärbar högtalare med extremt kraftfullt ljud, leta någon annanstans. Men om du vill ha en liten högtalare som är redo för utomhus och kan bli blöt och smutsig, är BRV-1 ett lönsamt val. Dess robusta skal och liten storlek gör det enkelt att ta med överallt.