bärbara sol laddare – SolarJOOS Orange 2017

Den SolarJOOS Orange bärbara sol laddare skyddar sina high-end solpaneler med en vattentät konstruktion. Den levereras med ett internt batteri och processorer för att maximera prestanda med alla enheter. Denna sol laddare ger hög effektnivåer vid höga hastigheter i en mängd olika situationer.

Du behöver inte att undvika att få den här enheten blöt. Det är vattentätt, så att du kan använda den lika lätt i poolen som du gör på vandringsleden. Denna bärbara sol laddare kommer med inbyggda strukturella stöd som du kan justera baserat på solens position på himlen. Detta håller solpanelen med en lämplig vinkel, maximera exponeringen för solens strålar. Det kommer också med anti-reflekterande paneler som absorberar ljus effektivt när den riktas mot solen.

Det interna batteriet har en kapacitet på 5400 milliamperetimmar (mAh). Detta gör det möjligt för en eller två fulla telefon avgifter på ett fulladdat batteri. Det innebär att du kan ta ditt fullt förberedd bärbar sol laddare med dig i början av en weekend-resa och använda den för att ladda telefonen upp till två gånger innan att behöva ställa in enheten i solen.

När de utsätts för direkt solljus, inte sol laddare inte behöver någon batterikraft för att fungera. Istället kan du ansluta telefonen direkt till enheten, och de inre komponenterna tar hand om resten. Genom att avleda ström från det interna batteriet, de motordrivna paneler omvandla energi och pumpar direkt i enheten. Detta håller din elektronik som kör så länge som du behöver, ger upp till två timmars taltid för varje timme av exponering för solen. Utgången kommer från en Micro USB-port, som du kan använda med många telefoner och tabletter, och hela installationen väger mindre än 2 pounds.

Den bärbara sol laddare höga laddningshastighet kommer från två olika designelement. High-end solfångare omvandlar energi på ett effektivt sätt, och de inre komponenterna bearbeta energi beroende på vilken typ av enhet som du ansluter. Det tar ca 12 timmar att ladda denna sol laddare i direkt solljus, men du kan använda en medföljande USB-laddare till fylla på batteriet på så lite som åtta timmar om det behövs.

Den SolarJOOS Orange bärbara sol laddare samlar energi från solens strålar och omvandlar den till den kraft du behöver för ett brett sortiment av elektroniska apparater. Det tål tuffa miljöer och levererar effektiv energiomvandling som helst.