föräldrarnas mjukvara – Verity 2017

Många av de muttrar och skruvar av föräldrakontroll programvara som vi värdesätter är närvarande i Verity Child Monitoring Software. Detta är ett effektivt verktyg för att göra dina barn säkrare online. Du kommer att kunna blockera specifika program och webbplatser. Du kommer också att kunna titta på alla de webbplatser ditt barn visningar. Denna ansökan är bara lite mindre intuitiv den totala använda, dock, och dess inspelningsfunktioner är mindre sofistikerade och mindre rikligt än sina konkurrenter är.

Sammanfattning

Det finns ingen keylogging funktion, till exempel, men du har möjlighet att titta på bilderna. Du kan vitlista och svartlista applikationer, men du behöver veta körbara filnamn – vilket inte precis rocket science, men några andra föräldrafiltertillämpningar göra processen mer användarvänlig. Du kan schemalägga användningstider för era barn, men du måste göra det med militära tid. Några av dessa är mindre punkter, men när andra föräldrarnas övervakning programvara gör dessa funktioner så mycket lättare, kan det göra skillnad.

Du kommer inte ha förinställda alternativ för åldersgrupper med Verity. Några jämförbar övervakning barn program hittar du tar bort en del av gissningar genom att erbjuda föreslagna nivåerna av filtrering för små barn, tonåringar och andra åldersgrupper. Med Verity, måste du skapa dina egna normer. Vissa föräldrar kan föredra att ha denna nivå av kontroll i alla fall, dock.

Detta program för föräldrakontroll kan du skydda dina barn genom att låta dig kontrollera rapporter om ditt barns användning från vilken internetansluten enhet. Men du kan bara filtrera och övervaka ditt barns Internetanvändning på datorer med denna föräldrakontroll programvara. Det finns inga Verity program för att övervaka ditt barns Internetanvändning på sina telefoner. Dessutom finns det ingen Mac-kompatibilitet. Det kan vara en nackdel om dina barn tillgång till internet på olika sätt. Även om du måste köpa en extra licens för att övervaka olika plattformar, är det skönt att bara arbeta med en föräldrafiltreringsprogram. Du behöver inte det alternativet med Verity.

Installationen är en bris, och Verity stöd är anständigt totalt. En chatt alternativ skulle vara trevligt, men, och svarstider för e-post supportärenden kunde vara bättre.

Verity saknar några verktyg som vi föredrar att se, och det kan vara mycket enklare att använda, men de flesta av de grundläggande verktygen finns. Denna programvara kommer att erbjuda trygghet genom att filtrera bort många av de faror på internet och spela in ditt barns aktiviteter på nätet.