föräldratidsstyrning programvara – iNet Protector

Internet är ett stort steg i människans utveckling. Och ändå, mycket av det är en rå öppna avlopp med bilder och meddelanden av hat och nedbrytning. Slarvig färdas längs vägar och stigar för webben är farligt, även för vuxna. Farorna för barn är ännu värre. Teknik är tillgänglig för att göra din barnuppfostran strategi. iNet Protector är föräldratidskontroll programvara från Blumentals Software som är lätt att använda och prisvärd. Ett bra val för dator nybörjare som bara behöver enkel tid och programkontroll, iNet Protector vinner godkännande. Blumentals Software är ett privatägt mjukvaruföretag med huvudkontor i Riga, Lettland, på den östra kusten av Östersjön.

Feature Set

Funktionen som låter dig begränsa åtkomsten till internet på begäran eller vid vissa tidpunkter. Programmet låter dig blockera eller tillåta webbplatser och styra program och funktioner som är beroende av internet. Du kan skydda internet med ett lösenord eller ställa in den att stänga av internetuppkopplingen efter en tid som du väljer. Produkten låter dig “Begränsa Internet” eller “Aktivera fullständig åtkomst.” Du kan inaktivera snabbmeddelandeprogram.

Om du vill att dina AVG uppdateringar fortsätta utan avbrott medan du blockerar internet listar Blumentals Software supportsajt exakt program och IP-adresser för att tillåta. Online kunskapsbas förutser de situationer som kan hända när du blockerar tillgång till internet och det förklarar vad man ska göra. Till exempel kanske du vill låta datorn för att komma åt sin timeserver så att den uppdaterar och synkroniserar systemklockan. Kunskapsbasen visar också hur man konfigurerar programmet så att det tillåter Microsoft-programuppdateringar även under de tider som du blockerar tillgång till Internet .; iNet Protector funktioner ge tillbaka makten till föräldrar som vill begränsa tillgång till internet när de inte kan vara närvarande för att övervaka barn. Den styr datoranvändning genom att genomföra er politik. Det är inte spionera på någon. För att ställa in dagliga Internetanvändning gränser, erbjuder programmet en “Set dagliga kvoter” alternativet. Om du kryssar i rutan som heter “Aktivera Internetanvändning Kvoter,” du kan ange antalet timmar som ditt barn kan spendera surfa .; Programvaran är också användbar för arbetsgivare som vill hålla de anställda från online-underhållning på jobbet. Använd den i en kontorsmiljö om du vill tillåta arbetsrelaterade webbplatser bara.

iNet Protector har ett lättanvänt nybörjare gränssnitt och data bör finna iNet Protector en av de enklare program för att navigera. Eftersom det finns några funktioner för att hantera, till exempel Microsoft Windows begränsningar, är programmet enkelt och okomplicerat .; Om du använder McAfee eller Norton antivirusprogram, kan de ibland tror att iNet Protector innehåller ett virus. Det gör det inte. Kontrollera att du har de senaste versionerna av antivirusprogrammet installerat och inaktivera eventuella oönskade programblock funktioner.

Vi hade inga problem med att installera och ställa in programmet.

Även om iNet Protector inte ger telefonsupport, tjänar det vår bästa bedömning i detta område på grund av svarstider. Blumentals Software ger en ovillkorlig 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti och fria uppdateringar. Programmet körs på alla 32- och 64-bitarsversioner av Windows.

Enkel användning

Produkten är en produktivitet verktyg som begränsar tillgång till internet med undantag för program och resurser som du anser bra. Du kan inte verkligen använda den för att blockera sociala sajter om du inte använder den undantag läget snarare än blockeringsläget, men då skulle du behöva lägga till alla de webbplatser som du låter dina barn att använda. Programmet kan inte skydda http och https platser samtidigt, ett faktum att intelligenta barn snart kan upptäcka och utnyttja.

iNet Protector är en lättanvänd och lågt prissatta alternativ för föräldratidsstyrning programvara. Vi gillar att den blockerar vissa Internet funktioner, såsom surfning, samtidigt som användbara verktyg såsom e-post. Naturligtvis är den bästa mjukvaran ingen ersättare för ansvarsfullt föräldraskap. Fastställa regler. Håll barns skärmar på platser som du kan övervaka. Och använda föräldratidskontroll programvara. Men inser att lära dina barn om riskerna är den i särklass mest effektiva skyddet för om de så önskar, barn i alla åldrar kan få tillgång till innehåll när de är borta från hemmet. Föräldrakontroll programvara hjälper till att se till att åtminstone det inte händer i ditt tak.

iNet Protector kan du blockera eller tillåta webbplatser och kontroll vilka funktioner och program kan ansluta till internet. Du kan inaktivera tillgång till Internet efter den tid som du tillåter. Och du kan styra hur länge en specifik barn kan surfa på webben eller chatt eller spela spel, enligt vad som är lämpligt för åldern och relativa mognad. Detta är en av de allra bästa föräldratidsmjukvarukontroll produkter.

Enkel installation / Inställningar

Teknisk support / Hjälp

Time Control Effektivitet

Sammanfattning