föräldratidsstyrning programvara – Kidswatch Time Management

Stoppa chattar, sent på kvällen spel och fritt fram för alla att surfa med Kidswatch Time Management. Denna föräldratidsstyrning programvara kan hjälpa dig att hålla dina barn på uppgiften och utom fara.

Feature Set

en av de bästa i världen, Kidswatch övervakar lätt datoranvändning tider och tillgång, så att barnen kan begränsas till godkända webbplatser och läxor lämpliga applikationer Istället för att spendera tid att spela beroendeframkallande spel eller chatta på anonyma chattrum.

Kidswatch ger föräldrar verktyg för att kontrollera användningen av Internet. Det rapporterar om dina barns datoranvändning via e-post på en daglig, veckovis eller månadsvis. Den styr den tid en användare tillbringar på datorn. Och det finns särskilda begränsningar och kontroller per användare. Den är medveten om sju kategorier av användare.

En administratör har full tillgång till programmet för att konfigurera konton sätta gränser och begränsningar och köra rapporter. En administratör har inga restriktioner till datorn eller Internet. En vuxen har också några begränsningar och behöver inte tillgång till Kidswatch programvara.

Ljus restriktioner gäller för en tonåring (14 till 18 år gamla). En tonåring kan inte komma åt mogen innehåll på Internet och produkt övervakar chatt innehåll. En tonåring är godkänd för upp till 25 timmars tillgång till internet per vecka med en hastighet av sex timmar per dag från 07:00 till 22:00 på vardagar (11 på fredag ​​och lördag).

Ungdomar, ålder 11-13, har medel begränsningar. En ungdoms är blockerad från mogna internetinnehåll och Kidswatch övervakar chatt innehåll. Internet är maximerad till 14 timmar per vecka med en hastighet av fyra timmar per dag mellan 07:00 och 21:00, vardagar (22:00 på fredag ​​och lördag).

Enkel användning

Ungdomar i åldrarna åtta och 10 år har måttliga begränsningar. En unge kan använda datorn tre timmar per dag från 07:00 till 08:00 med en 10-timmars gräns för Internetanvändning varje vecka. En unge har ingen tillgång webbaserade meddelandesystem, Facebook eller MySpace. En unge kan inte söka efter moget innehåll eller besöka en webbplats med barnförbjudet innehåll. Och en unge kan inte besöka en webbplats som inte kan kategoriseras.

Ett barn i åldern sju år eller mindre kan inte komma åt de flesta webbplatser och Kidswatch begränsar ett barn till totalt sex timmars internetanvändning, varje vecka. Ett barn kan använda datorn i två timmar per dag, från 07:00 tills 18:00.

Kidswatch har förmågan att reglera flera användarens tid, Internetanvändning och programåtkomst med rapporten förmåga.

Tid; Föräldrar kan ställa in tidsgränser för varje dag, vecka eller tidslängd och tid på dagen. Program och Internet-tid kan begränsas också. Alla dessa tidsfrister kan kombineras i olika scenarier. Till exempel kan ett barn tillgång begränsas till måndag-fredag ​​17:30 till 07:30, med 15: e minuten för deras favoritspel, 15 minuter att chatta och 90 minuter för läxor. Den har också en time-out funktion, som gör det möjligt för föräldrar till jord barnen från sina favoritspel eller webbplats för en viss varaktighet. Tillfälliga lösenord kan också skapas för extra programtid, som när ett barn är i mitten av att skriva en uppsats och behöver lite mer tid.

Internetanvändning; Genom webbplatsen Filtering fönstret, kan föräldrar begränsa tid på nätet, liksom vilka webbplatser som tillåts. Du kan också begränsa nyckelordet sökningar, för att förhindra sökningar på vissa ord. Du kan även stänga av internet surfning från Windows Explorer, begränsa användningen av Internet helt.

Programåtkomst; Kidswatch har förmågan att låsa ner systemet och hindra användare från att installera eller köra program med begränsning. Du kan förhindra att barn eller anställd från att använda Kontrollpanelen eller ändra / ersätta befintliga program. Detta innebär att andra användare inte kan ändra viktiga systemegenskaper som display, användarkonton, nätverksanslutningar eller datum / tid utan godkända tillgång.

Enkel installation / Inställningar

rapportering; Rapporter kan schemaläggas för varje dag, vecka eller månad, och du kan få en annan rapport eller rapport typ för varje användare.

Produkten är användarvänligt. Den enda inledande hindret är att träna din brandvägg för att spela fint med Kidswatch. Kidswatch kan identifiera många populära brandväggar och sedan det ger en PDF med detaljerade instruktioner om hur du konfigurerar din specifika brandvägg att samarbeta med Kidswatch.

Teknisk support / Hjälp

Vi hade inga problem att ladda ner och installera programmet – följ instruktionerna.

Efter installationen kan du komma åt Kidswatch via Start-knappen eller från ikonen Time Control. Vid installation Kidswatch programmet identifierar automatiskt alla befintliga Windows-konton på datorn och låter dig ställa in begränsningar och lösenord för varje konto.

Kidswatch Time Control erbjuder flera sätt att kontakta support, inklusive chatt, telefon och e-post. Det finns också en användarhandböcker, onlinehjälp och frågor.

Vi hade några frågor för tillverkare och skickade dem ett e-postmeddelande. Vi fick ett svar i mindre än 24 timmar med våra frågor adekvat besvaras.

Time Control Effektivitet

För att testa tidsstyrning effektivitet satte vi upp flera testkonton sedan startas vår dator. Vi försökte använda datorn under begränsade tider och blockerades framgångsrikt. Vi loggade då in som administratör och ändrat några av inställningarna och fann att dessa justerade restriktionerna också upprätthölls noggrant.

Sammanfattning

Men vänta lite, “du säger” mitt barn är för smart för att blockeras av föräldrakontroll programvara. “Kidswatch är väl medveten om tekniskt kunniga barn. För att förhindra att små genier mixtrar med dina inställningar, låter den produkt du blockera åtkomst till kontroll~~POS=TRUNC verktyg såsom Lägg till och ta bort program eller Aktivitetsfältet och Start-menyn alternativ. du kan också placera kommandotolken tabu. och du kan blockera åtkomst till kommandot Kör. du kan även blockera ett barn från att ladda en skiva som kan ha programvara som ändrar inställningar på datorn.

Eftersom datoranvändning är praktiskt taget en skola krav i dessa dagar, är en effektiv tid och åtkomstkontroll som Kidswatch obligatoriskt att hålla barnen på uppgiften och ut ur problem. Kidswatch Time Management är kompetent, lätt att använda och en effektiv föräldra kraftbegränsare. Du kan ge åtkomst till datorn och internet som är lämplig för ditt barns ålder. Och du kan få rapporter om vilka webbplatser barnen besöker och vad de säger i chattrum. Vi finner Kidswatch Time Management för att vara bäst i klassen.