fotokollage programvara – MemoryMixer 2017

MemoryMixer är fotokollage programvara som kan generera ett collage av 50 eller fler bilder på mindre än en minut med sin auto collage funktion. Därifrån kan du använda utsmyckningar, såsom hjärtan och stjärnor, för att anpassa och avsluta ditt kollage. På grund av dess användarvänliga arbetsyta, rikliga utsmyckningar och automatiska funktioner, har vi tilldelades MemoryMixer vår Top Ten omdömen om Silver Award.

Funktioner

Den enda nackdelen med att använda denna Collage Maker är det begränsade antalet duk alternativ. Det finns bara fyra storlekar att välja mellan när du skapar ditt kollage: 12 x 12 inches, 8,5 x 11 inches, 4 x 6 inches och 12 x 36 inches. Vissa konkurrenter kan du helt anpassa projektets storlek. Men du kan köpa ytterligare bitar, såsom mallar och utsmyckningar, från MemoryMixer hemsida, vilket är typiskt bland fotocollage mjukvarutillverkare.

En del av MemoryMixer överklagande är mångfalden av redigeringsverktygen till hands. Du har över 1000 utsmyckningar att välja mellan för varje bildcollaget, och över 500 anpassningsbara bakgrunder, vilket är högre än många andra alternativ program i vår uppställning. Det har också auto collage, vilket är ett snabbt sätt att komma in i dina bilder till ett collage mall utan att behöva placera dem i en efter en. Dessa funktioner är lätta att hitta och använda för dina projekt, och du behöver inte spendera timmar bekanta dig med programvaran.

Denna collage Maker har också redigeringsfunktioner för att förbättra kvaliteten på dina bilder eller helt enkelt ändra dem till vad stil du vill. Du kan också ändra färgbilder till svartvitt. Du kan ta bort röda ögon från humana fotografier och lägga skuggor till någon av dina bilder. Om du vill trimma kanterna på en viss bild kan du använda beskärningsverktyget för att skära bort det extra utrymmet.

När du är klar, kan du skriva ut dina collage, ladda upp dem till MemoryMixer högkvalitativa utskriftstjänst, eller förvandla dem till en fotobok eller digitala album. Detta program ger endast dig möjlighet att spara dina collage som JPEG-filer. Andra fotocollage program vi granskat erbjuds olika bildformat så att du har fler alternativ när du sparar filer på hårddisken.

Det är också lätt att separera och redigera varje del av ditt kollage individuellt. Du har gott om verktyg som hjälper dig att redigera bilder, och verktygen är organiserade i mjukvaran på ett effektivt sätt. Det finns också härskare vid sidan av arbetsytan för att hjälpa dig att hålla koll på hur stor collage är och hur dina bilder och element passar in i collage.

export~~POS=TRUNC

MemoryMixer har fasta exportalternativ, men avsaknaden av en PNG kapacitet knackade sin poäng ner lite. Men du kan förvandla dina collage till PDF och JPG-filer, vilket gör transporterar dem lätt. Du kan också bränna dem till CD och DVD, vilket är användbart om du tänker göra collage som gåvor eller minnessaker och vill ha en fysisk kopia.

Du kan också exportera dig collage på ditt Facebook-konto, eller skicka dem till skrivaren eller lagras på hårddisken som en bakgrundsbild. Denna collage skapare är utformad för att göra collage i transportabla projekt. Om du tänker göra collage för flera personer att se, inte bara den som har tillgång till din dator, då MemoryMixer är en solid val.

God hjälp och stöd är viktigt när du lär dig ny programvara. Det tar tid att lära sig alla detaljer i ladda upp bilder, importera designelement och exportera färdiga sidor, särskilt om du är van att göra collage hand. MemoryMixer är en av de bästa collage mjukvarutillverkare på marknaden i form av supportalternativ.

Företaget har en FAQ sida på sin webbplats, tillsammans med handledning för att gå igenom gemensamma processer. Du kan också kontakta kundtjänst via e-post. Vi värdesätter professionalism hos tillverkarna, och företaget uppfyllt våra förväntningar. Vi mailade företaget med specifika frågor och fick ett svar samma dag, och stödpersonal medlem var hjälpsamma och kunniga. Telefon är också ett alternativ under bolagets öppettider.

Denna collage redaktör riktar sig till perfektion och casual användare. MemoryMixer bibliotek av utsmyckningar, scrapbook papper, former och textalternativ dominerar digital collage skapelse. Redigering och sätta dina collage tillsammans är lätt, och det gör för något lägre antal mallar som erbjuds.

Hjälp och support

Sammanfattning