mp3 converter programvara – Tipard All Music Converter

Tipard All Music Converter ger en generös lista av nyttiga funktioner och gör dess användning som en MP3-omvandlare enkelt. Listan över kompatibla format är lovvärd om inte elit. Allt-i-allt, det är en sund MP3 konverteringsprogram som har betydligt diskonterat från sin ursprungliga $ 40 prislapp ner till en trevlig fynd pris på $ 15.

omvandlings Egenskaper

Demoversionen tillåter bara konvertera fem minuter av en fil som överstiger denna längd. Om filen är mindre än fem minuter lång, testversionen omvandlar bara halva filen.

Denna MP3 Converter valmöjligheter för anpassningsbara konverteringar är ganska genomsnittliga. Till exempel, när du konverterar filer till MP3-filer, har du alternativ för att ange samplingsfrekvens, bitrate, och kanaler.

När du har valt alla önskade inställningar för ett visst konverteringsformat (t.ex. utgång till MP3 med en samplingsfrekvens på 44100Hz, 192kbps bitrate, och två-kanaler-stereo), kan du spara dessa inställningar som en profil, så att du inte behöver ändra individuella inställningar varje gång du byter konverteringsformat.

12 utdataformat finns. Alla traditionella format ingår (M4A, WMA, MP3, OGG, et al) tillsammans med några mer obskyra typer som MKA.

Bara Lägg till filer finns, så att du inte kan välja hela mappar, som allvarligt fördröjer processen när företaget en lång lista med omvandlingar från flera artister. En Lägg till mapp knappen skulle välkomnas i framtida versioner.

Ytterligare egenskaper

Omvandling hastighet är beroende av standardinställningar som bitrate och samplingsfrekvens. Men även på högre inställningar, hastigheter var betydligt högre än andra program när samma inställningar replikerades.

Återigen, är inget som Tunebite höghastighetståg Dubbning process ingår, så varje fil måste omvandlas individuellt. Du kan välja flera filer för konvertering, men Tipard fortfarande hanterar varje en efter en under processen.

Vi märkte inte någon hoppa från filer – även när andra program som används i bakgrunden under omvandlingar (som kan skada slutresultatet). Bristen på bakgrundsprocesser stör omvandlingar förstärker Tipard kvalitet.

Eftersom Tipard Audio Converter är enbart avsedd att vara MP3 Converter, är det ingen överraskning att några ytterligare funktioner är sällsynta och relativt gles.

Det gör det möjligt undertexter, men vi kunde inte räkna ut hur man får dem att fungera. Även efter att ha hört Hjälp-sektionen och Tipard hemsida, vi fortfarande inte kunde hitta en lösning på problemet.

Den andra extra är ljud trimmer, vilket naturligtvis gör trimning filer. Du kan också slå ihop två filer till en .; Du har också möjlighet att extrahera ljud från videofiler. Processen är mycket enkel och snabb.

Gränssnitt

Gränssnittet för denna MP3 Converter avviker från de mer enkla, minimalistiska skinn ses i program som Soundtaxi. Tipard fortfarande använder en lätt hud, vilket betyder att det endast tar upp en liten del av skärmen och är inte belamrad med massor av ikoner och knappar.

Men utvecklarna lagt uppenbarligen kraft på att utforma en mer estetiskt tilltalande hud. Det mesta är elegant svart med guld gradienter och trimma (även om det verkar mer som brons eller koppar) .; Under Allmänna alternativ kan du välja språk och huden.

Enkel användning

För alla som har använt en fil konverteringsprogram i det förflutna, kommer Tipard Audio Converter känna sig mycket bekant. Alla ikoner är självförklarande; menyerna är gles och direkt.

Vi upptäckte aldrig någon programvara frågor som frysning eller kraschar. Omvandlingar inte ens hoppa.

Hjälp innehållet är relativt gles. Den innehåller information och instruktioner för hantering av uppgifter, men eftersom programmet är så lätt att förstå och intuitiv, dessa riktningar förmodligen inte att behövas för de flesta användare, särskilt de som har konverterade filerna i det förflutna.

Den Tipard webbplats innehåller hjälp tutorials som är nästan kopior av instruktionerna på Hjälp innehåll, även om webbplatsens instruktioner är lite mer detaljerad.

Stöd

Inom Tutorial avsnittet Tipard innehåller också en ordlista och en FAQ sida. FAQs sida avser främst frågor om hur du köper programmet: vad som finns i testversionen mot den köpta versionen, etc.

Sammanfattning

Ett e-post ges för stöd, men inga telefonnummer eller forum finns för ytterligare stöd från gemenskapen.

Tipard All Music Converter är ett rättvist val i MP3 Converter världen. Det är extremt lätt att använda och inte utgör några kompatibilitetsproblem i Windows 7 eller tidigare versioner. Listan över användbara filformat är lovvärd, men det är inte så långa som andra program.

Bristen samtidiga omvandlingar förringar sitt överklagande, men allt annat gör det en värdig köp för dem som söker för MP3 Converter.