nanny cam – SVAT PI1000 Recording System 2017

Kamouflerat som en rörelsesensor, är SVAT PI1000 Covert MPEG4 DVR Recording System en utmanare i vår nanny cam-uppställning. Rörelsesensorer är vanliga i bostäder och företag, men de används ofta i samband med säkerhets strålkastare eller larmsystem, så här kameran kan visas på sin plats i ditt hem. Fortfarande, med utmärkt minneskapacitet och en rörelsedetekteringsläget levererar registreringssystemet utmärkta prestanda och tjänar våra Top Ten Bronze Award.

Funktionalitet

Som en plug-and-play-system, har detta nanny cam inbyggd DVR för enkel och bekväm inspelning. Det måste helt enkelt vara inkopplad för att starta inspelningen eller för att spela upp video. Några uppmärksamhet fångar funktioner är de tidsstämplade inspelningar och ett överskrivnings väljare. Den senare funktionen raderar automatiskt de äldsta inspelade klipp på minneskortet när kortet är fullt så inspelning kan fortsätta utan avbrott.

En av barnskötare cam mest användbara funktioner är dess mycket känslig rörelsedetektor som endast aktiverar inspelning när den upptäcker rörelse i rummet. Även rörelsedetektorer finns på de flesta gömda barnflicka kammar, vad är särskilt anmärkningsvärd och unik för denna barnskötare kamera är att du kan justera rörelsedetektorn känslighet nivå för att säkerställa inspelningen utlöses vid minsta rörelse.

Den SVAT PI1000 har alla de vanligaste och viktigaste inspelningsalternativ, specifikt inspelningslägen du kan ändra för att passa dina behov. Förutom rörelseaktivering, kan du välja mellan schemalagda eller manuell inspelning. Schemalagd inspelning kan du ställa in önskade inspelningstider inom en 24-timmars arbetsdag, medan manuellt läge registrerar kontinuerligt tills spion kameran stängs av för hand.

När den används tillsammans med överskrivningsväljare kan nanny cam spela i manuellt läge på obestämd tid. På liknande sätt har dold kamera också olika inspelningskvaliteter – hög, medelhög och låg – så att du kan justera videoutgång och spara lagringsutrymme, eftersom låg kvalitet inspelningar tar upp mindre utrymme än högre kvalitet och kära.

En av de bästa sakerna med denna dolda nanny kamera är dess utilitaristiska design som inte lockar oönskad uppmärksamhet. Det har inte dubbel funktion, men dess grundläggande utseende och design hjälper det smälter in i omgivningen. De få som kan märka det är sannolikt att avfärda det som en enkel rörelsesensor eller liknande anordning – inte en hemlig kamera. Den lilla hålkamera belägen på undersidan av enheten är knappt synlig för blotta ögat. Dessutom är det SD-kortplats och manuella funktionsknapparna gömd på baksidan av enheten.

Recording Options

Att driva kameran, kan du koppla in den med den medföljande strömadaptern eller sätta batterier för maximal bärbarhet. Enheten kan dränera batterierna snabbt, så nanny cam bör hållas inkopplad för oavbruten inspelning. Också, kommer kameran med monteringsverktyg och en monteringskonsol för att anbringa dold kamera vid en vägg eller en annan plan yta.

Den SVAT PI1000 nanny cam systemet genererar inspelningar som är 640 x 480 bildpunkter. Dessa är tydliga och skarpa. Systemet använder en MPEG-4 komprimerad video format, som kodar timmars inspelad film utan att förlora kvalitet. Liksom många av de andra barnskötare kammar i vår granskning, har detta en RCA videoutgång tillsammans med en kompatibel RCA-kabel så att enheten enkelt kan anslutas till en TV för enkel, omedelbar visning.

Enhetens lagringskapacitet är lika imponerande som de bästa nanny cams. Dess interna SD-kort kan hantera upp till 32 GB flyttbara lagrings. På grund av detta, är det spionkamera ett bra val om du inte vill oroa sig ständigt visa och ta bort inspelningar att frigöra begränsat lagringsutrymme.

Sammantaget är detta plug-and-play dold kamera ett bra alternativ om du vill ha ett system som är lätt att använda och har hög kvalitet videoutgång, samt inspelningslägen som liknar andra topp nanny kameror. Även om SVAT PI1000 Covert MPEG4 DVR Recording System inte har dubbla funktioner och efterföljande kamouflage andra populära barnflicka kammar har dess tillräcklig inspelningskapacitet och Tampa, generiska utseende säkerställa riklig och helt dold övervakning.

Design

video~~POS=TRUNC

Sammanfattning