nätet bara banker – Ally 2017

Ally Bank är en av de bästa på nätet enbart banker för din bank behov eftersom det ger bekvämligheten med mobila banktjänster och ATM frihet, betyder inte ut underhållsavgifter, och det avslöjar dess villkor och avgifter i mycket tydligt språk. Det har också några av de bästa räntorna på sina kontroll, sparande, penningmarknaden och CD-konton. Av dessa skäl, tjänar det våra Top Ten Gold Award.

Kreditera

Kredit erbjudanden från denna institution är mycket begränsad som Ally Bank erbjuder endast egenfinansiering, och det är bara tillgänglig via utvalda återförsäljare.

Ally Bank är en av de bästa online-banker till stor del eftersom det erbjuder några av de bästa räntorna på sina konton. Den har en enda intresse checkkonto alternativ. Den laddar inga månadsunderhållsavgifter och inkluderar en gratis bankkort och gratis standardkontroller. Det finns inget minsta insättning för att öppna konto, och du behöver inte upprätthålla ett minimum balans för att tjäna basräntan. Men för att tjäna premien ränta, måste du hålla en daglig balans över $ 15.000. Även om dessa är lägre än de belöningar kontroll konton som erbjuds av andra online-bara banker, är fördelen med detta konto som du inte är skyldig att gå igenom några korgen att få dem.

Räntesatsen för Ally Banks sparande konto är ett av de bästa, med de högsta i vår granskning slå den med 0,01%. I likhet med sin lönekonto, har Ally Banks sparkonto stora villkor. Det finns ingen månatligt underhåll avgift, ingen minsta insättning krävs för att öppna ett konto och ingen balans för att upprätthålla för att tjäna ränta. Med detta konto, är du begränsad till sex uttag eller överföringar per månad, vilket är vanligt för online sparkonton. Ytterligare transaktioner bära en avgift på $ 10 vardera.

Penningmarknaden är nästan identisk med sparkonto, inklusive gränsen på sex transaktioner per månad. Räntesatsen för detta konto är något lägre än sparande, men som den tredje högsta penningmarknaden i vår granskning, är det fortfarande mycket konkurrenskraftiga. Fördelen med en penningmarknaden konto är att i likhet med checkkonto, kan du få en gratis bankkort och fria kontroller.

CD räntor är något lägre än de bästa i vår granskning, men de är fortfarande konkurrenskraftig, särskilt om du inte vill träffa en minsta insättning krav eller om du är intresserad av att hålla dina pengar inom en mängd olika konton på samma online enda bank. Om räntorna förändras inom de första 10 dagarna av att finansiera ditt konto, ger Ally Bank dig den bästa kursen. Liksom alla skivor, det finns en straffavgift om du tar ut dina pengar före slutet av mandatperioden.

räntor

Dina pengar är säkra i Ally Bank som institutet FDIC försäkrad och alla dina insättningar är försäkrade upp till det högsta belopp, vilket är $ 250.000 per individ.

Ally Bank säkrar dina konton med tvåfaktorsautentisering, vilket innebär att när du försöker logga in på en dator eller enhet som banken inte känner igen, sänder det ett slumpmässigt genererat engångs säkerhetskod till telefonen via SMS eller ditt e-postkonto. Du anger sedan säkerhetskoden för att komma åt dina konton. Det ger dig också med fri antimalware programvara.

Det e-post eller texter du meddelanden för att varna dig när det finns potentiellt misstänkt aktivitet på ditt konto, till exempel flera misslyckade inloggningsförsök, ändrade ID eller lösenord, eller öppnat nya konton. Du kan registrera dig för meddelanden om ditt saldo och inlåning samt varningar om kontokrediter och checkräknings överföringar.

Det är lätt att kontakta Ally Bank eftersom medarbetare kundvård är tillgängliga via telefon 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan. På sin webbplats, säger det dig hur länge du kan räkna med att vänta på is innan du kan tala med ett intresseföretag. Du kan också använda säkra e-postformulär på sin webbplats eller initiera chatt.

Bekvämlighet är en viktig faktor i din tillfredsställelse med dina banktjänster, och Ally Bank levererar med ATM frihet och mobila banktjänster. Det finns även online uttalanden, möjligheten att inrätta direkta insättningar, online budgetering verktyg som miniräknare och en gratis online Ally Wallet Wise ekonomiska grunderna kurs, som omfattar budgetering, bank, investeringar och krediter.

Obegränsad ATM återbetalningar sätter Ally Bank varandra som en av de bästa online-banker. Detta gör att du kan ta ut pengar från alla uttagsautomater i USA Ally Bank tar inte ut dig ATM avgifter och ersätter dig för de avgifter som tas ut av uttagsautomater banker. Detta är den enda tjänst som erbjuder obegränsade ATM ersättning med standard lönekonto.

Säkerhet och support

Ally Bank mobila bank app är tillgänglig för Apple och Android-telefoner. Det är också tillgängligt för Windows-telefoner, men det har inte alla de funktioner som de andra plattformarna har, vilket begränsar dess funktionalitet. Du kan använda Apple och Android-appar för att kontrollera kontosaldot, granska transaktioner, hitta bankomater, inrätta och hantera överföringar av pengar mellan dina konton, kontroller insättning på distans, betala räkningar och använda Popmoney att skicka och ta emot pengar från andra människor med bara en e-postadress eller telefonnummer.

Det finns ingen kostnad för att överföra pengar mellan dina Ally bankkonton och utanför konton med Automated Clearing House (ACH) process. Om du väljer att flytta pengar med hjälp av gireringar, det finns en $ 20 avgift för utgående inhemska gireringar, men inkommande gireringar är gratis.

bekvämlighet

Fond tillgänglighet är bra, med de flesta insättningar och överföringar finns mellan en och tre arbetsdagar. Liksom de flesta banker kan kontrollerna ta lite längre tid, med den första $ 200 tillgängliga nästa arbetsdag och upp till $ 4800 finns på den andra arbetsdagen. Kontroller för mer än $ 5000 kan ta upp till fem arbetsdagar att vara fullt tillgängliga för dig.

Ally bank är en av de bästa online-banker på grund av dess höga räntor, brist på avgifter, tydliga kontovillkor och generösa ATM återbetalningar. Dessutom gör den mobila banktjänster app det lätt att kontrollera dina saldon, granska transaktioner, överföra pengar och även kontroller insättning med telefonen.

Sammanfattning