nätet fastighetsförvaltning – Skyline, 2017

Skyline av SS & C Technologies är ett online fastighetsförvaltning system som erbjuder en fantastisk nivå av anpassning till sina kunder. Förutom att anpassa nästan allt du kan tänka på som hänför sig till fastighetsförvaltning, ger Skyline också en svit av resurser för marknadsföring, hyresgäst management, facilities management och redovisning. Med Skyline, kan du aldrig behöva använda kalkylprogram igen.

Sammanfattning

Skyline erbjuder en stark marknadsföring plattform som hjälper dig hitta nya hyresgäster genom gemensamma hyres webbplatser och applikationer. Dina hyresgäster kan betala hyra, göra förfrågningar underhåll och kommunicera med dig via hyresgästportalen. Om dina hyresgäster måste granska viktiga dokument som hyresavtal, kan de få tillgång till dessa handlingar i elektronisk form också.

Det finns en uppsjö av facilities management funktioner som ingår i programvaran som gör underhåll gå smidigare. Underhållspersonal kan få tillgång till arbetsorder var som helst med sina smartphones och enkelt informera chefer och ägare när tjänstebegäran är komplett. Skyline anpassningsbarhet är särskilt användbart när du lägger till eller spårning specialiserade eller unika serviceärenden.

För professionella förvaltare, kan Skyline beräkna provisioner och avgifter automatiskt från fall till fall. Ägare kan få tillgång till finansiella rapporter om deras egenskaper via ägaren portalen. De kan också kommunicera med fastighetsförvaltare för att bättre förstå det aktuella läget för deras egenskaper.

Redovisningsfunktioner består av en huvudbok som hanterar kontanter eller periodiserad redovisning, ett sortiment av rapporter och möjligheten att importera eller exportera kontouppgifter till och från andra mjukvarulösningar. Skyline har förmågan att exportera data som CSV-filer för användning i Excel eller SPCS. Du förmodligen aldrig kommer att behöva denna funktion eftersom redovisningsfunktioner är kraftfulla och kan hantera alla uppgifter som en förvaltare kan behöva göra.

Fastighetsförvaltare utformade Skyline, vilket gör den till en av de mest reflexiva, användarvänliga fastighetslösningar på marknaden. De direkta supportalternativ är begränsade till telefon och e-post, som vi inte kunde hitta en chatt funktionen. Du kan också få stöd genom att söka på frågor och bruksanvisning. Nya funktioner är ofta läggs till programmet varje år baserat på feedback genom kunddrivna interaktioner.

Skyline har mycket att erbjuda fastighetsförvaltare. Dess intuitiva funktioner ger dig full kontroll att anpassa mjukvaran för att passa de särskilda behoven hos ditt företag. Det användarvänliga gränssnittet har utformats med fastighetsförvaltare i åtanke. Kombinera det med de starka redovisnings- och anläggningar hanteringsfunktioner och Skyline har en hel del att bidra till alla som behöver en anpassad lösning.