nätet sportartiklar butiker – Sport Chalet

Sport Chalet är längst ned i vår ranking, men det är bara eftersom fältet online sportartiklar återförsäljare är så konkurrenskraftiga. Om du tar en titt på vår ranking, kommer du att se att Sport Chalet ligger mycket nära den ranking av Buy.com, Dunham, Online Sports och Champs.

Lager

Sport Chalet grundare Norbert Olberz öppnade sina dörrar i 1959. Nu har det butiker i Arizona, Kalifornien, Nevada och Utah. Koncessionen anges att “eftersom din tidsfördriv är (deras) lidelse” de erbjuder expertråd, reparation och ett omfattande utbud av sportartiklar utrustning.

En enastående egenskap hos Sport Chalet webbplats är dess äventyr kategori. Här kan du anmäla dig till äventyr i Canyoneering, kajakpaddling, bergsklättring, klättring och vandring. De ger sina egna kvalificerade instruktörer och guider för sina mer än 30 upplevelsepaket.

Sport Chalet hävdar att erbjuda det största urvalet av sportartiklar för alla sporter. Även om detta kan verkligen vara sant, är det förståeligt att det skulle vara mycket svårt att bevisa. Men deras hemsida imponerande eftersom det ger verkligen en intrycket av att deras inventering ganska omfattande. Till exempel, de främjar snowboardutrustning och kläder från Flow, Billabong, och många andra kända varumärken.

Sport Chalet säger att en av dess “kärnvärden” är att förbättra kundens upplevelse. Även om detta påstående kan anses vara lite bred och tvetydigt, är det klart att Sport Chalet tar kundservice erfarenhet på allvar. De erbjuder funktioner som inte finns på många av de övriga detaljhandlarnas platser, såsom rådgivning, reparationer, uthyrning och tune-ups.

Sport Chalet sökverktyg är bekvämt placerade på toppen av webbplatsen oavsett var du befinner dig. Deras försäljning tydligt markeras som är deras fri frakt erbjudanden.

Kundsupport

Sport Chalet är den enda online sportartiklar återförsäljare som vi ses över för att erbjuda en sann interaktiv community avsnitt. På deras Sport Chalet Community sida hittar du länkar till bloggar, användarforum, Product Talk, Ordlista, evenemang och idrott Chalet News. Det finns även en Q & A funktion på sektionens hemsida där en expert svarar intervju-typ frågor.

De flesta nya och oöppnade försändelser kan returneras inom 30 dagar efter leverans från Sport Chalet för en full återbetalning. De kommer att betala returfrakten om objektet returneras på grund av en felaktig deras. Poster ska returneras i sin originalförpackning och du måste betala i förskott alla återgånga sändningsladdningar.

Sport Chalet tillhandahåller online personlig informationssäkerhet genom en Secure Socket Layer (SSL), en branschstandard krypteringsprotokoll.

Som nämnts ovan, är en enastående och unik funktion Sport Chalet erbjuder Adventures kategori. Checka ut om du har modet! De har enkla sign-up områden för guidade äventyr i kajakpaddling, bergsklättring och bergsklättring.

Den andra enastående inslag om idrott Chalet hemsida är dess all inclusive, mycket interaktiv community sida. Återigen, Sport Chalet var den enda platsen att erbjuda en sådan sida av de 10 online-sportartiklar återförsäljare vi granskat.

sökfunktioner

Gemenskap

återgång politik

Säkerhet

Sammanfattning