nätet tandläkarpraktik programvara – Curve Hero, 2017

Curve hjälte av kurvan Dental är webbaserat tandläkarpraktik programvara som skyddar din patient och praktik information på nätet och gör dig enkel tillgång oavsett var du är, så länge du har internet. Din kontorspersonal kan kommunicera snabbt från en arbetsstation till en annan när det gäller patienter och teknisk support finns tillgänglig via e-post eller telefon.

Om din tandläkarens föredrar att inte ha dyr utrustning för att underhålla, kan Curve hjälte du registrera dig för omedelbar tillgång till komplett webbaserat tandläkarpraktik programvara. Programvaran är mycket lätt att lära sig, och olika alternativ kan du effektivisera programmet efter dina önskemål.

Du kan använda många av funktionerna i kurvan hjälte tandläkarpraktik programvara med en dra-och-släpp-kommando. Kurva Hero är enkelt, och svarstiden från en funktion till en annan är slät och korta.

Detta online tandläkarpraktik programvara har en mängd olika utbildning videos som finns för omedelbar åtkomst. När du registrerar dig för den månatliga tjänsten, har du också tillgång till webinars, en ordlista över tillgängliga objekt och en mängd andra källor på nätet, inklusive chatt med supportpersonal som kan gå igenom en mängd olika hjälp uppgifter.

Eftersom alla din praktik information lagras på nätet, är Curve hjälte bäst för små och medelstora metoder. Det finns ingen anledning att oroa sig datorer kraschar eller få slut på hårddiskutrymme.

Med Curve hjälte nätet tandläkarpraktik programvara, kan du skapa fakturor, fil försäkringsfordringar, kontrollera försäkringsstatus och schemalägga möten från var som helst. Gränssnittet är rent och enkelt utan förvirrande verktygsfält eller mappar, så att systemet är lätt att lära sig och använda.

Detta online tandläkarpraktik programvara kräver en konstant nivå av höghastighetsinternet. Om du befinner dig i ett område med osäkert tjänst eller om höghastighets inte erbjuds för ditt företag, är ett online-molnlagring baserad programvara inte en bra passform. Curve hjälte också ger inte mycket i linje med anpassade rapporter och fakturering. Vissa bilder stöds inte, vilket innebär att du kan behöva ett annat program för röntgen.

Curve hjälte nätet tandläkarpraktik programvara erbjuder en mängd olika verktyg för att hjälpa dig med din tandläkarens. Det har några nackdelar integration programvara, dock, och om din Internet går ner, har du inte tillgång till dina filer.