omvänd inteckningar – American Advisors Group 2017

American Advisors Group är den största långivaren i omvänd inteckningar på marknaden idag. Orange County, Kalifornien baserade företaget har stängt mer än dubbelt så många lån som deras närmaste konkurrent. AAG har tillstånd att verka i alla 50 stater plus Washington D.C. och hade varit i branschen i mer än 10 år.

AAG är den mest synliga omvänd inteckning långivare. Deras reklam har Senator Fred Thompson som deras talesperson och de är mycket aggressiv om marknadsföring.

Den AAG hemsida finns användbar information för att vägleda dig i beslutsfattandet. Sajten har en detaljerad FAQ sektion som ger värdefull information om grunderna i omvänd inteckningar. Webbplatsen gör ett bra jobb för att hjälpa till att förklara komplexa alla detaljer i omvänd inteckningar. Den AAG webbplatsen finns också många kundernas utvärderingar och vittnesmål, både i mindre kapslar och i längre gå bitar på plats. Sajten har en ofta uppdaterad blogg som innehåller information om omvänd inteckningar och hem finansiering i allmänhet.

Det finns en online-kalkylator på AAG webbplats. Om du anger ditt hem värde, information om din nuvarande inteckning och viss personlig information räknaren kommer att ge en uppskattning av vad du kan få genom en omvänd inteckning. Det betyder måla en ljus bild av omvänd inteckningar, med ingenting om de andra kostnader i samband med lån eller någon omnämnande av nackdelarna.

Som den mest synliga långivare i omvänd inteckning industrin, kan AAG reklam gör omvänd inteckningar verkar ganska tilltalande. Deras annonser gör ofta hävdar att en omvänd inteckning kan ge dig skattefritt kontanter. Även om det är sant att intäkterna från en omvänd inteckning är inte skattepliktiga, inte AAG inte nämna eller slätar över de olika andra avgifter i samband med en omvänd inteckning. Dessa avgifter inkluderar försäkringar för hypotekslån, avsluta kostnader och bedömningar egendom och kan lägga upp. Även avgifterna finansieras i omvänd inteckning och kan minska vad lånet kommer utbetalning, är de inte beräknas i de uppskattningar som AAG webbplats ger. Det är viktigt att veta att det kommer att finnas andra kostnader i samband med omvänd inteckning.

AAG är överlägset branschledande i omvänd inteckningar. De marknadsför aggressivt och dessa material kan göra omvänd inteckningar verkar mer riskfri än de är.