online-diet tjänster – Jillian Michaels 2017

Den Jillian Michaels på nätet kost behöver praktiskt taget ingen närmare presentation. De flesta människor känner till större än livet TV-personlighet från “The Biggest Loser”. Michaels har aldrig varit blyg om att tala om någon i hennes väg att komma ur soffan och i form. Hennes no-ursäkter förhållningssätt till motion, i kombination med en bra diet plan, ofta arbetar för att förlora vikt.

Sammanfattning

Många av de verktyg du hittar på Jillian Michaels platsen när du går – kaloriräknare, aktivitetsloggar, lägesrapporter – kan hittas någon annanstans på nätet, men det är en fördel att ha allt spetsad med Michaels “personlighet om du värdesätter hennes varumärke motivation . Och träningen del av denna plan jämfört med andra är intensiv, på ett bra sätt.

Knappast en snabblösning för att gå ner i vikt, kräver Michaels programmet engagemang och hårt arbete – en bra indikator på en effektiv och ansedd viktminskningsprogram. Motion är grunden för programmet. Michaels är en pålitlig förespråkare av den uppfattningen att konsekvent motion, i kombination med hälsosam kost, är det mest effektiva sättet att bränna fett och kalorier. Detta online diet tjänstens fitness planerare ger varierande träning för varje dag i veckan. Michaels själv visar hur du utför varje övning i träning och anger vilka muskler du tränar.

I fall strukturerad träning inte tilltalar dig, gör att programmet du logga andra fysiska aktiviteter du kompletta, såsom sport, städning och promenader. Du kan bläddra övningar i fitness tracker och ange varaktigheten av aktiviteten för att beräkna ungefär hur många kalorier du har bränt.

Den Jillian Michaels-programmet är inte riktigt lika omfattande som andra när det gäller kost verktyg – du kommer inte hitta en hel del information om portionsstorlekar eller ingrediens byten – men det ger de fundamentala dem att lära sig sunda matvanor. Michaels stöder en diet som är låg i fett och kolhydrater och hög halt av protein. Tjänsten erbjuder massor av användbar information, recept och måltidsberäkningsverktyg, och det ger dig en detaljerad veckomåltidsplan som står fast vid Michaels “kostråd. De matsedlar är omfattande och ger dig fullständig näringsinformation om varje recept som anges på webbplatsen.

Detta online diet plan har en medlem gemenskap som kan erbjuda dig motivation och stöd. Webbplatsens community-portal ger anslagstavlor och bloggar där du kan interagera och kommunicera med andra.

En blick på de olika erbjudanden av Jillian Michaels programmet och det är klart denna diet plan är inte någon snabb viktminskning bluff. Programmet ger inte alla verktyg känner vi är viktiga i online kost tjänster, men det har de som är mest avgörande för en lyckad viktminskning. Viktigast kan denna krävande men effektivt hälsosam kost program ger de resultat du vill – så länge du hålla fast vid det, som inte alla kan.