online fastigheter webbplatser – Yahoo! Real Estate

Yahoo! blåser ofta konkurrensen ur vattnet och Yahoo! Real Estate är inte annorlunda. Med sin omfattande notering information och ytterligare resurser, var det ett tufft samtal mellan Yahoo !, en av de bästa i världen, och # 1 online fastigheter webbplats, Realtor.com.

fastighets~~POS=TRUNC

Även Yahoo Real Estate ingår fastigheternas fullständiga adresser och har en kartfunktion, både presenterar # 1 platsen saknade, Yahoo! tillbaka betydligt mindre listor, särskilt i vår förortsområde test.

Yahoo! Real Estate ingår mest populära fastighetstyper inklusive enfamiljshus, Town / lägenheter, nybyggda egendom, husbil, mark, gårdar och en länk för utmätningar.

Denna online fastigheter webbplatsen innehåller alla grundläggande sökfunktioner som zip, pris, säng och bad. Men du kan inte söka efter MLS eller begränsa sökningen genom att bekvämligheter som källare, garage eller öppen spis. För att söka efter egenskaper genom MLS eller flera postnummer måste du registrera. När du registrerar dig måste godkänna Yahoo! S villkor och avtal, vilket inkluderar att ge tillstånd för agenter att kontakta dig.

Yahoo erbjuder en uppsjö av information om noteringen sidan inklusive fullständig adress, mycket information pris per. kvm. fot, genomsnittspriset per. kvm. fot i sökområdet, noterings aktiva datum, och HOA avgifter för lägenheter. Denna webbplats ingår mer notering information som någon annan fastigheter webbplats som vi ses.

Detta är ett avsnitt som Yahoo! verkligen outshined Realtor.com. Yahoo! Real Estate har en karta för varje sökning. Kartorna tomt hus och deras närhet till stora gator, kvarter och varandra. Dessutom på kartan kan du se bostäder som nyligen listade verser hem som har funnits på marknaden i mer än 15 dagar.

sökfunktioner

Det finns också en omfattande fakta och demografi området i avsnittet forskning längst ned på söksidan och området inventering längst upp på varje notering sidan.

Även Yahoo Real Estate inte producera så många resultat som # 1 platsen, införandet av fullständiga adresser och kartfunktioner, med omfattande notering information, gör detta till ett bra ställe att börja ditt nya hem sökning.

Noterade Information *

Ytterligare resurser

Sammanfattning