Online fildelningstjänster – hightail 2017

Tidigare känd som YouSendIt är en online-fildelningstjänsten uppbyggd kring en exceptionell plattform för att dela stora filer och samarbeta på nätet Hightail. Hightail digitala arbetsytor ger den bästa miljön för samarbete online, och den tredje part app integration gör det en mångsidig fildelningstjänst. För att göra fildelning och samarbete online lätt kan du dra och släppa filer till din arbetsyta och dela så många filer som du behöver, eftersom det inte finns någon gräns för lagring eller bandbredd. Av dessa skäl, Hightail tjänar Top Ten Recensioner Gold Award för bästa online fildelningstjänst.

Dela & Åtkomstfunktioner

Hightail bästa funktionen är obegränsad lagring och bandbredd. Om din organisation gör någon verksamhet på nätet, du delar och ta emot filer ofta med kollegor och kunder. Med obegränsad lagring, kan du ladda upp så många filer som du behöver för att utan extra kostnad. Dessutom innebär obegränsad bandbredd du kan dela filer så mycket som du behöver, vilket innebär att du inte behöver betona över om du har tillräckligt med bandbredd kvar för att skicka en viktig fil till en kund.

En annan funktion som gör hightail en av de bästa online fildelningstjänster är den intuitiva digitala arbetsytan, som kallas helt enkelt Spaces. Inom Spaces, kan du skapa projekt och arbeta med kunder eller kollegor som bor tusentals miles away. Du bjuder bara gäster till ditt Space och det blir en plats för samarbete. Du kan lämna meddelanden och kommentarer inom Utrymme för enkel kommunikation mellan alla om vad som redigerades och varför. Du kan även peka ut den exakta platsen i filen att din kommentar härrör från genom att markera detta område, vilket ger sammanhang för din kommentar. Till exempel, om du redigerar ett foto i Spaces, kan du markera den del av bilden som du redigerade så att andra användare vet exakt var man ska leta.

Om du vill dela stora filer med människor som inte har en Hightail-konto kan du skapa dela länkar eller använder Microsoft Outlook plugin, som tillåter dig att fästa stora filer till Outlook e-post. Skapa en andel länk är det enklaste sättet att dela mycket stora filer eftersom det skapar en webbadress, vilket gör att mottagaren att hämta filen med valfri webbläsare. Utan Microsoft Outlook plugin, skulle du bara kunna bifoga filer 20 MB och mindre i ett e-postmeddelande.

En annan funktion som gör hightail ett av de enklaste fildelning webbplatser är möjligheten att signera dokument elektroniskt. Med e-signatur funktionen kan du skicka kontrakt, hyresavtal och andra nödvändiga dokument till dina mottagare. Det gör att du kan läsa, skriva under och skicka dokumentet på en skärm. Utan e-signatur funktion, skulle du behöva skriva ut dokumentet, undertecknar det, skanna tillbaka till datorn, bifoga det till ett e-postmeddelande och skicka det, eller använda snigelpost.

Hightail har appar för iOS, Android och Windows Phone, vilket ger dig tillgång till redigera och dela alla filer som laddas upp på ditt konto. Du kan också integrera ditt konto med appar från tredje part för större mångsidighet. Till exempel kan du integrera Hightail med en app för Salesforce, vilket gör det lättare att dela stora filer med andra försäljning medarbetare.

Säkerhet

För säker delning fil använder Hightail end-to-end-kryptering. När en fil är i transit, Hightail skyddar den med 128-bitars SSL-kryptering. När filen är ledig på servrarna, det säkras med AES 256-bitars kryptering. Genom att använda end-to-end-kryptering, kan en hacker inte visa innehållet i dina filer när som helst under filen online livscykel. Dessutom Hightail stöder servrar med brandväggar och antivirusprogram, skydd mot interna och externa hot.

En annan säkerhetsfunktion är förmågan att lösenordsskydda de filer du delar. Detta alternativ kan du ange ett lösenord för att dela länkar, kräva att mottagaren att ange lösenordet för att hämta filen. Eftersom mottagaren får aldrig lösenordet från Hightail, måste du meddela lösenordet till mottagaren. Detta säkerställer att endast mottagaren har möjlighet att ladda ner en fil från en URL-länk.

En av de viktigaste säkerhetsfunktionerna är fjärrensning alternativet. Detta gör det möjligt att ta bort filer från vilken dator som helst som är ansluten till ditt konto. Fjärradering är viktigt av två situationer – tidigare anställda och stulna datorer. Om en anställd lämnar företaget, det fjärradering kan du radera alla företag filer från före detta anställd dator. Likaså om någon stjäl din synkroniseras laptop eller mobiltelefon, kan du torka alla filer från enheten från din online-portal. Detta är avgörande för att skydda känsliga bokföring och företagshemligheter.

Hightail tillåter dig att underhålla omfattande fil spårning med en omfattande granskning log och styrfunktioner. Dessa fil-spårning funktioner kan du hålla ett öga på som visas, redigeras, hämtas och delade filerna. Detta innefattar att ta emot en bekräftelse för nedladdade eller via e-post filer, som kräver identitetskontroll, och inställningsfilen utandningar så att mottagarna endast kan ladda ner en fil under en begränsad tid.

När du bjuder in folk till delade mappar och digitala arbetsytor, har du möjlighet att ange behörigheter. Dessa mappbehörigheter tillåter dig att tilldela roller till användare inom ett grupparbete, anpassa som kan visa, som kan redigera och som kan dela filer i mappen. Mappbehörigheter är nödvändiga när samarbetsprojektet har många människor med olika roller inom ett projekt. Till exempel kan du bjuda in din kvalitetschef till en gruppmapp helt enkelt godkänna förändringar. Du vill bara denna person att godkänna ändringar, så att du kan tilldela kvalitetschef syfte endast roll inom gruppen.

Om du har några frågor eller funderingar, har Hightail omfattande kundsupport som innehåller frågor, utbildning videor, handledning och ett användarforum för att dela idéer och frågor. Dessa är utmärkta resurser för att lära sig att använda alla Hightail funktioner effektivt.

Fil Tracking Kontroller

För omedelbar hjälp, har Hightail chatt och telefonsupport. Men nackdelen med kundsupport är bristen på 24/7 tillgänglighet. Istället är standard stöd begränsad till kontorstid. Om du stöter på ett problem med ditt konto på kvällen och du behöver omedelbar hjälp eftersom en kund behöver en fil, måste du uppgradera till Platinum eller Gold stödplaner, som omfattar 24/7 support och en utsedd kundsupport chef.

Hightail är det bästa fildelningstjänst vi granskat eftersom den kombinerar ett intuitivt gränssnitt med obegränsad delning, lagring och filstorlek. Spaces på ditt konto är den bästa platsen för online-samarbete med kollegor och kunder. Dessutom säkerhet och spårning funktioner se till att du har full kontroll över dina filer.

Hjälp och support

Sammanfattning