online högskolor – Florida Institute of Technology 2017

Florida Institute of Technology är ett forskningsuniversitet som ger både online och på campus undervisning. Dess online-utbildningar erbjuder kandidat- och magisterexamen inom flera områden, liksom förberedelse för karriärer inom rymd och teknik. Denna online-universitetet är regionalt godkänd av kommissionen på Högskolor i södra Föreningen för skolorna.

Detta universitetets online-grundutbildningar omfattar en rad olika områden, bland annat redovisning, straffrätt, företagsekonomi, Health Care Management, dator informationssystem och flera områden i psykologi. Forskarutbildningen omfattar företagsekonomi, redovisning, finans, hälsovård, IT management, internet marknadsföring och projektledning.

Du kan tjäna magisterexamen i flera områden i förvaltning och företagsekonomi, samt Master of Science grader i informationssäkring och cyber, IT och supply chain management. Du kan också delta i tre program på nätet magisterexamen genom denna online-universitet College of Aeronautics. Denna skola är särskilt väl betraktas för sina program i rymden och teknik, och det har utbildat ett antal NASA-forskare och astronauter.

Andra grader finns som en kombination av online-kurser med på campus klasser. FIT s campus är i Melbourne, Florida. Universitetet har också satellit campus som erbjuder forskarutbildning utbildningsprogram i Alabama, Georgia, Florida, Maryland, New Jersey och Virginia. Dessa inkluderar militärbaser och Kennedy Space Center.

Undervisningen för en grundexamen är $ 510 per kredit timme, och det tar 120 timmar. Dock erbjuder denna skola ett antal alternativ ekonomiskt stöd, inklusive stipendier, bidrag, och tillgång till både statliga och privata lån. Denna online skola går ut ur dess sätt att rekrytera och hjälpa militära veteraner och aktiva eller reserv tjänst medlemmar. Det finns flera ekonomiska stödprogram som militär personal, deras makar, veteraner och de överlevande och anhöriga till dem som har dött medan i det militära.