online reputation management – Reputation Management Consultants 2017

Reputation Management Consultants är en av de mest aggressiva online rykte förvaltningsbolag vi granskat. Den är värd en flotta av datorer med hundratals IP-adresser för att följa trender och påverka sökmotor ranking för kunders räkning. Det har forskat algoritmer för att hjälpa till att flytta dina online tillgångar till den första sidan i sökmotorer.

Sammanfattning

Det skapar också nya tillgångar för att driva ut negativa recensioner och nyheter om ditt företag och använder flera metoder sociala medier övervaknings att hålla koll på vad folk säger om dig. Medan vissa av sina metoder verkar mer artificiella än andra företag vi granskat, är det ändå en bra service, särskilt om du är i behov av tunga rykte reparation eller förbättring.

En av de viktigaste aspekterna av online reputation management är att driva negativa recensioner eller nyheter utanför den första sidan eller sidor i Google och andra sökmotorer. Statistiskt sett behöver 70 till 90 procent av befolkningen inte titta förbi den första sidan, och väl över 90 procent går aldrig förbi den tredje sidan. Därför mer positiva och neutrala tillgångar du kan få på de första sidorna, desto mer sannolikt är det att potentiella kunder bara kommer att se din bästa bild.

Detta företag koncentrerar sig på att undertrycka negativa kommentarer genom att främja positiva platser och annat innehåll som bloggar, videoklipp eller sociala medier. Det kan skapa upp till 150 nya platser och syndikera innehåll genom sina nyheter och blogg nätverk som täcker över 20.000 platser.

Ett exempel som imponerade oss var att skapa mikro som fokuserade på en aspekt av ett företag. På detta sätt kommer människor som söker efter en viss typ av produkt eller tjänst att se att mikro, utöver den övergripande fördelen av att ha dessa specifika platser tränger ut andra platser som kan hålla negativ information om ditt företag.

En annan viktig aspekt av online reputation management härrör från autoförslag funktion som finns på Google och andra sökfunktioner. När du börjar skriva in sökorden erbjuder automatiska förslag ett urval av ofta sökte sökord som kan matcha vad du letar efter. Det är praktiskt, men det påverkar också vad människor ser på. Genom att klicka på autosuggested valet signalerar sökmotorn att detta är en viktig söksträng, vilket gör det mer sannolikt att rekommendera det i framtiden. Således, om människor googla ditt företagsnamn och se “[affärs] klagomål”, de kan klicka på det av nyfikenhet, även om de inte var ute efter klagomål. Som ett resultat, de ser negativ information om ditt företag, och sökmotorn fortsätter att föreslå “klagomål” oftare.

Reputation Management Consultants har en flotta av datorer vars uppgift det är att ersätta negativa Automatiska förslag med positiva. Detta är en konstgjord strategi och mer av en grå hatt teknik, men det ger resultat, och Reputation Management Consultants säger att i kombination med övriga tjänster, kan det leda till avlägsnande av negativa förslag på lång sikt.

En av de enastående funktioner av denna tjänst är hur den hanterar översyn generation. Det kan skapa en översyn webbplats för dig där du direkta kunder att skriva en recension eller klagomål. Reputation Management Consultants övervakar platsen, så att det kan främja och sprida positiva recensioner. Samtidigt varnar dig att de negativa så att du kan svara direkt till kunden. På detta sätt kan missnöjd kund ventilera i ett område som inte skadar ditt företag och där det är mer troligt att han eller hon kan få ett tillfredsställande svar.

Företaget använder också datorer för testning och spårning mikro. På detta sätt håller den före förändringar i algoritmer för att hålla dina webbplatser rank hög. Den sysselsätter manuell och automatisk sökning och sociala medier övervakning för att spåra ditt rykte också.

Reputation Management Consultants har en kraftfull metod för att reparera och förbättra din Internet-rykte. Den använder manuella och automatiserade metoder för att undertrycka inte bara negativa nyheter och recensioner men autosuggested negativities som kan förvärra ett problem. Några av dess metoder innebär automatiserad och konstgjorda manipulationer av sökmotorer. Men genererar det också positivt innehåll och skapar en säker plats för att samla in recensioner.