online sällskapsdjur leveranser – Big Al Online

Utgångspunkten är en av Kanadas största akvarium produkter leverantörer, har Big Al Online vuxit för att möta en växande efterfrågan på en internationell publik för att underlätta för att köpa alla typer av online sällskapsdjur leveranser och tillgången till att ha en butik på nätet öppet 24 timmar om dygnet.

husdjur som stöds

enastående funktioner

Medan Big Al är först och främst ett akvarium leveranser resurs, de erbjuder leveranser till andra djur också. De har saker som mat och vitaminer för fåglar; strö skopor och mer för katter; behandlar, koppel, leksaker och mat för hundar; och så mycket mer inklusive tillbehör för dammar. Vi blev imponerade, faktiskt med det breda utbudet av varor tillgängliga för ett akvarium webbplats. Medan de har sitt huvudfokus, ger de åtminstone tillräckligt för att få genom att stödja andra typer av djur också.

Emellertid är valet av produkter för andra typer av husdjur saknas och svårt att navigera. De har en mängd olika kategorier att välja mellan som leksaker, kläder och tandvård, men det finns inte en mängd olika märken tillgängliga.

Vi gillade den övergripande utformningen av framsidan, vilket gör viktig information lätt att komma åt och lite mer iögonfallande än de flesta sällskapsdjur leveranser platser. Med ett sökfält överst för dem som vet exakt vad de vill, och bilder meddelar var man kan hitta de senaste produkterna och rabatter objekt som du kommer inte att gå förlorade på webbplatsen .; Borra sig ner på platsen har också flera lager av bekvämlighet. Varje produkt har ett fullt på produktbeskrivning med viktig information som du behöver veta innan du köper, men det visar också tillbehör som skulle gå med denna produkt. Som till exempel, du få en pump hylla för ditt akvarium, rekommenderar Big Al vänligen bör du också, eller först, få en luftpump för att gå med den hyllan.

Big Al Online gör checkar ut lätt med möjlighet att använda PayPal, men de också acceptera alla stora kreditkort och en postanvisning. Även för varje köp får du VIP-poäng som kan lösas in på köpet.

Urval

För att hålla dig information säker och för att underlätta när du kommer tillbaka, har Big Al du skapa ett konto innan du gör några inköp. Detta håller din information säker, och håller din faktureringsinformation på ett ställe så att du inte behöver skriva in det varje gång du gör ett köp.

Big Al Online erbjuder bara om varje kund servicealternativ som man kan föreställa sig. Telefonsupport är tillgänglig, är kundservice sidan finns 24/7 eller så kan du välja att kommunicera med dem via e-post. En order tracker finns också och de ger vanliga frågor för att få svar på vanliga frågor. I allmänhet är deras webbplats utrustad med flera verktyg för att hjälpa dig att fatta välgrundade beslut om husdjur varuinköp, speciellt akvarium.

Som ett akvarium plats skulle Big Al Online förmodligen rankas högt jämfört med andra platser som specialiserat sig på det är. Men eftersom de erbjuder andra animaliska förnödenheter samt, de saknar samma varor och engagemang i dessa andra områden.

Hur gör andra ledande online sällskapsdjur leveranser återförsäljare jämfört med Big Al Online? Läs våra recensioner av PetSmart och PETCO för mer information.

Funktioner

betalnings~~POS=TRUNC

Säkerhet

Kundsupport

Sammanfattning