online smycken – Tiffany & Co. 2017

Den lilla blå smyckeskrin med det vita bandet har blivit synonymt med en av USA: s mest kända lyx juvelerare: Tiffany & Co. Känd som en myndighet i stil och smak, Tiffany erbjuder bitar som är utmärkande och hög kvalitet. Eftersom varumärket är så lysande och nisch, dess erbjudanden är smalare – och oftast dyrare – än andra på nätet smycken butiker på marknaden.

Sammanfattning

Tiffany erbjuder ringar, hängsmycken och örhängen gjorda av ädla metaller och ädelstenar. Bitarna är vackra och gjort med material av högsta kvalitet. I själva verket är företaget åtagit sig att ansvarsfulla inköp av allt använt material för sina bitar. Detta innebär att företaget får sina ädelstenar och ädelmetaller på ett sätt som är både socialt och ekonomiskt ansvarsfullt.

Detta online juvelerare ger alla de punkter vi söker i bästa smycken webbplatser, inklusive mäns poster, platina bitar och dess flaggskepp, förlovningsringar. Men Tiffany varulager är mycket mindre än de av många konkurrenter, så även om juvelerare erbjuder vigselringar, är ganska liten valet.

Tiffany saknar utbud av tjänster och faciliteter som de flesta “big-box” juvelerare erbjuda. Till exempel, har företaget inte tillåter recensioner på någon av de poster som anges på hemsidan, inte heller har en produktjämförelse verktyg. Du kommer inte hitta ett spel eller försäljning avsnittet om Tiffany webbplats, men det ger sökfilter som gör att du kan bläddra produkter inom vissa prisklasser. Även om dessa tjänster och funktioner skulle vara praktiskt, inte deras frånvaro inte påverka kvaliteten eller renommé denna lyx juvelerare.

När det gäller sjöfart och returer, är Tiffany (mestadels) tillfredsställande. Juvelerare erbjuder flexibla leveransalternativ – inklusive lördag och leverans – så att du kan få din beställning exakt när du behöver det. Juvelerare försäkrar sina order, men överraskande, kräver endast signaturer vid leverans för beställningar över $ 1000. Tiffany smycken tenderar att vara mycket eftertraktade, så vi förväntar säkraste frakt möjligt från detta online juvelerare. Detta lyxiga juvelerare ger dig 30 dagar att returnera eller utbyta objekt; Det är inte den mest generösa återkomsttid som vi kom över i vår bästa smycken webbplatser jämförelse, men det är standard i fina smycken branschen.

När det kommer till online smycken, är det svårt att matcha prestige eller distinkt stil som ges av Tiffany & Co. Även om juvelerare inte har den mest prisvärda smycken eller det största urvalet, Tiffany unika stil och hög kvalitet gör det en stark utmanare bland de bästa online smycken butiker.